Rural sketching i turisme rural

Què és el rural sketching?

És la versió rural de l’urban sketching. És dibuixar presencialment qualsevol instantània del nostre voltant: Edificis, ambients, persones, interiors. Serveix qualsevol tècnica i qualsevol material: boli, llàpis, rotuladors, colors, aquarel·les, etc. Tot val!

Obra de @sabirinot

Trobades de rural sketching

Als “sketchers”, que és com s’anomenen les persones a les quals els agrada aquesta activitat, acostumen a fer trobades per dibuixar. Queden en un lloc i hora concreta, cada u porta el seu bloc i el seu material, una cadira, i es posen a dibuixar el seu voltant. Cada u fa la seva versió. Normalment, surten dibuixos molt diferents d’una mateixa cosa. Els sketchers intercanvien coneixement i passen una molt bona estona.

Turisme rural i sketching

Generalment, quan pensem en turisme rural, pensem en les activitats més clàssiques: senderisme, bicleta, passejos per la naturalesa, esports d’aventura, lectura, relax, visites culturals, gastronomia…
Però, com podem veure, hi ha altres activitats que són ideals per fer mentre un fa turisme rural.

T’imagines allotjar-te en una casa rural, amb un grup d’amics, amb mil entorns magnífics per dibuixar al teu entorn? A més a més, ja saps que a l’entorn rural, normalment hi ha molta calma i s’hi menja molt bé.

No trobes que és un pla perfecte?

Doncs va, queda amb el teu grupet d’sketchers i busqueu casa. La província de Lleida està plena de racons dibuixables.

Deixar un comentari