Terres de Lleida

Ametller

Les Terres de Lleida, un museu a cel obert!

Les Terres de Lleida us sorprendran per la diversitat de propostes turístiques per gaudir amb els amics, amb la família, amb la parella...

Els paisatges de la plana són creuats per mil-i-una rutes amb encant: la Ruta dels Castells del Sió, la Ruta del Vi, la Ruta del Cister, o el Tren dels Llacs (un ferrocarril turístic que uneix la capital lleidatana amb el Prepirineu).

Ah, i els qui sou amants de l’astronomia, i en definitiva del turisme cultural i científic, no us podeu perdre el Centre d’Observació de l’Univers (COU).

No us oblideu de visitar la nostra capital, Lleida, una ciutat oberta i amable on el llegat monumental. La magnífica catedral de la Seu Vella o el singular conjunt templer de Gardeny, conviuen amb infraestructures moderníssimes: L’Aeroport de Lleida-Alguaire o La Llotja, un palau de congressos apte per a trobades professionals i grans espectacles.

Festes i tradicions ancestrals, paratges naturals idonis per als amants de l’ornitologia, i una gastronomia basada en els productes naturals són altres actius d’una demarcació on gent acollidora i pobles amb caràcter us seduiran!

Benvinguts a les Terres de Lleida!

Terres de Lleida

Terres de Lleida

  1. Garrigues
  2. Noguera
  3. Pla d'Urgell
  4. Segarra
  5. Segrià
  6. Urgell

Troba el teu allotjament

Buscar en un radi de 0 kilòmetres