Alta Ribagorça

Alta Ribagorça

L'Alta Ribagorça, un entorn patrimoni de la humanitat

La comarca de l'Alta Ribagorça és una comarca de muntanya amb un relleu abrupte i bellíssimes zones lacustres. Ideal per practicar-hi tots els esports de muntanya tant a l'estiu com a l'hivern.

La comarca és eminentment turística i la majoria dels negocis estan relacionats amb aquest sector i conviuen amb les explotacions ramaderes.

Al novembre del 2000 la UNESCO va declarar Patrimoni Mundial 9 monuments romànics de la Vall de Boí. 15 anys més tard les falles del Pirineu també han estat declarades Patrimoni immaterial.

La comarca també disposa d’una estació balneària amb quasi una quarentena de fonts mineromedicinals. Hi trobem un hotel de 4 estrelles, un hostal i un edifici de tractaments termals amb estufes naturals.

Si sou amants de l’esquí alpí, l’esquí de muntanya, el motoesquí, el snowboard, l’esquí-parapent i l’esquí de fons, ho podreu practicar a l'estació de Boí Taüll.

El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici té un accés des de l’Alta Ribagorça, concretament des de la Vall de Boí.

Benvinguts a l'Alta Ribagorça!

Troba el teu allotjament

Buscar en un radi de 0 kilòmetres