Alt Urgell

Alt Urgell

L'Alt Urgell, una comarca amb majestuosos paisatges

L'Alt Urgell és el sector central dels Pirineus catalans. El riu Segre és el seu eix principal i la Seu d’Urgell, la seva capital. A part de ser un nus de comunicacions on conflueixen les principals rutes d’accés als Pirineus cap a Andorra pel nord, cap a Puigcerdà i la Cerdanya, d’una banda, i Sort, el Pallars i l’Alta Ribagorça, de l’altra, té un passat històric molt ric que ha deixat un important patrimoni monumental, sobretot en art romànic, com la catedral de la Seu o les esglésies de Coll de Nargó i Organyà.

L’economia pròpia de l’alta muntanya, especialment de caire agropecuari, s’ha vist modificada pel turisme i pel factor residencial. Els parcs naturals de l’Alt Pirineu i del Cadí-Moixeró ofereixen un paisatge de gran bellesa, un clima que afavoreix la pràctica dels esports d’hivern i d’aventura - sobretot piragüisme - a més dels esports tradicionals de tot l’any, monuments romànics i col·leccions de pintura, escultura i orfebreria del Diocesà, la gastronomia local i una bona oferta de turisme rural, potencien el turisme nacional i estranger.

Benvinguts a l'Alt Urgell!

Trobats 4 allotjaments

Cal Civís

Cal Civis, sn
25798 Ars
Alt Urgell, Pirineus
Cal Civis és l’opció perfecta per gaudir d’unes vacances tranquil·les al Pirineu català i desconnectar de la rutina diària. La casa es troba a Ars. un petit poble que pertany a les Valls del Valira i es troba situat entre La Seu d’Urgell i Andorra.
12
S'admeten animals de companyia

L’Era de Cal Gol

Casa Cal Gol, s/n
25712 Aravell
Alt Urgell, Pirineus
L’Era de Cal Gol està situada al poble d’Aravell, a escassos quilòmetres d’Andorra. És una de les cases més antigues de la vila, envoltada de paisatges i vistes magnífiques. Consta de quatre cases unides per una zona comuna. anomenada l’Era. Aquí es on podreu gaudir de jocs i de la seva zona ajardinada amb barbacoa.
4
S'admeten animals de companyia

Cal Xico

Pl Major, s/n
25797 Adrall
Alt Urgell, Pirineus
Alt Urgell
Cal Xico us obrà les portes durant tot l’any perquè gaudiu d’una estada inoblidable en el bell mig del Pirineu envoltats de natura, pau i tranquil·litat.
15

Cal Serni

Pl Major, 1
25798 Calvinyà
Alt Urgell, Pirineus
Alt Urgell
Cal Serni: un món de sensacions, encant turístic rural, caprici de l’agroturisme.
15
Si
No s'admeten animals de companyia

Troba el teu allotjament

Buscar en un radi de 0 kilòmetres