Alt Urgell

Alt Urgell

L'Alt Urgell, una comarca amb majestuosos paisatges

L'Alt Urgell és el sector central dels Pirineus catalans. El riu Segre és el seu eix principal i la Seu d’Urgell, la seva capital. A part de ser un nus de comunicacions on conflueixen les principals rutes d’accés als Pirineus cap a Andorra pel nord, cap a Puigcerdà i la Cerdanya, d’una banda, i Sort, el Pallars i l’Alta Ribagorça, de l’altra, té un passat històric molt ric que ha deixat un important patrimoni monumental, sobretot en art romànic, com la catedral de la Seu o les esglésies de Coll de Nargó i Organyà.

L’economia pròpia de l’alta muntanya, especialment de caire agropecuari, s’ha vist modificada pel turisme i pel factor residencial. Els parcs naturals de l’Alt Pirineu i del Cadí-Moixeró ofereixen un paisatge de gran bellesa, un clima que afavoreix la pràctica dels esports d’hivern i d’aventura - sobretot piragüisme - a més dels esports tradicionals de tot l’any, monuments romànics i col·leccions de pintura, escultura i orfebreria del Diocesà, la gastronomia local i una bona oferta de turisme rural, potencien el turisme nacional i estranger.

Benvinguts a l'Alt Urgell!

Trobats 4 allotjaments

Cal Civís

Cal Civis és l’opció perfecta per gaudir d’unes vacances tranquil·les al Pirineu català i desconnectar de la rutina diària. La casa es troba a Ars. un petit poble que pertany a les Valls del Valira i es troba situat entre La Seu d’Urgell i Andorra.
Cal Civis, sn
25798 Ars
12
S'admeten animals de companyia

L’Era de Cal Gol

L’Era de Cal Gol està situada al poble d’Aravell, a escassos quilòmetres d’Andorra. És una de les cases més antigues de la vila, envoltada de paisatges i vistes magnífiques. Consta de quatre cases unides per una zona comuna. anomenada l’Era. Aquí es on podreu gaudir de jocs i de la seva zona ajardinada amb barbacoa.
Casa Cal Gol, s/n
25712 Aravell
4
S'admeten animals de companyia

Cal Xico

Cal Xico us obrà les portes durant tot l’any perquè gaudiu d’una estada inoblidable en el bell mig del Pirineu envoltats de natura, pau i tranquil·litat.
Pl Major, s/n
25797 Adrall
15

Cal Serni

Cal Serni: un món de sensacions, encant turístic rural, caprici de l’agroturisme.
Pl Major, 1
25798 Calvinyà
15
Si
S'admeten animals de companyia

Troba el teu allotjament

Buscar en un radi de 0 kilòmetres