Val d’Aran

Val d'Aran

La Val d'Aran, senzillament espectacular!

La Val d'Aran té una superficie de 620 Km2, una població de gairebé 8.000 habitants i un total de 9 municipis amb diversos nuclis agregats. Envoltada de muntanyes de més de 3.000 metres d'altitud, es comunica amb el Pallars pel port de la Bonaigua i amb la Ribagorça pel túnel de Vielha. Els seus habitants parlen l'aranès, una variant de dialecte gascó, de la família de la llengua d'oc.

Les activitats agropequàries i l'aprofitament del bosc han donat pas els darrers decennis al turisme, atret per la bellesa del paisatge, la pràctica de l'excursionisme i l'esquí, els esports d'aventura i la riquesa monumental. En total, a la Val d'Aran hi ha 354 quilòmetres de camins forestals, dels quals un centenar són asfaltats i permeten moltes excursions. Alhora hi ha un gran nombre d'itineraris per a la pràctica del muntanyisme, amb bons albergs i refugis. També hi ha guies de muntanya per a les excursions d'estiu a peu, a cavall i amb bicicleta, i a l'hivern, per a les travessies i ascensions amb esquís. Els esports hivernals tenen a la Val d'Aran uns de les estacions més importants de tot l'Estat, Baquèira Beret, amb prop d'una cinqüentena de pistes.

Benvinguts als Pirineus de Lleida!

Val d'Aran

D'interès

Trobats 3 allotjaments

Casa Rural Ramon de Baish I-II

Carrer Santa Anna, 13A - 13B
25539 Escunhau, Vileha Mijaran
Val d'Aran, Pirineus
Situada al típic poble aranès . Vedat de la casa Perejoan, la més antiga de la Vall d’Aran. L’escut data de 1393. Gaudirà de vistes immillorables i li ofereix la tranquil·litat que busca en les seves vacances.
15
S'admeten animals de companyia

Casa Nieves

Mètge Campà, 6
25550 Bossòst
Val d'Aran, Pirineus
Casa Nieves és una antiga casa aranesa totalment reformada l’any 2004. Està situada a una part tranquila del poble de Bossost anomenada “Cap dera Vila”.
6

Casa Matevet

Fort, 3
25539 Naut Aran
Val d'Aran, Pirineus
Casa ubicada al mig de Garòs, un poble típic de la Vall d’Aran situat a 4 km de Vielha i a 6 km de baquèira Beret. La proximitat a les pistes d’esquí i el mateix entorn de la Vall d’Aran constitueixen alicients suficients per a fer-hi una escapada a qualsevol època de l’any.
9

Troba el teu allotjament

Buscar en un radi de 0 kilòmetres