Val d’Aran

Val d'Aran

La Val d'Aran, senzillament espectacular!

La Val d'Aran té una superficie de 620 Km2, una població de gairebé 8.000 habitants i un total de 9 municipis amb diversos nuclis agregats. Envoltada de muntanyes de més de 3.000 metres d'altitud, es comunica amb el Pallars pel port de la Bonaigua i amb la Ribagorça pel túnel de Vielha. Els seus habitants parlen l'aranès, una variant de dialecte gascó, de la família de la llengua d'oc.

Les activitats agropequàries i l'aprofitament del bosc han donat pas els darrers decennis al turisme, atret per la bellesa del paisatge, la pràctica de l'excursionisme i l'esquí, els esports d'aventura i la riquesa monumental. En total, a la Val d'Aran hi ha 354 quilòmetres de camins forestals, dels quals un centenar són asfaltats i permeten moltes excursions. Alhora hi ha un gran nombre d'itineraris per a la pràctica del muntanyisme, amb bons albergs i refugis. També hi ha guies de muntanya per a les excursions d'estiu a peu, a cavall i amb bicicleta, i a l'hivern, per a les travessies i ascensions amb esquís. Els esports hivernals tenen a la Val d'Aran uns de les estacions més importants de tot l'Estat, Baquèira Beret, amb prop d'una cinqüentena de pistes.

Benvinguts als Pirineus de Lleida!

Val d'Aran

D'interès

Trobats 6 allotjaments

Ramon de Baish

Situada al típic poble aranès Escunhau, Casa Ramon de Baish li ofereix la tranquil·litat que busca en les seves vacances.
Santa Anna, 13
25539 Escunhau
15

Pico Russell

Pico Russell es un allotjament rural amb encant on s’han conservat al màxim la construcció tradicional de la Vall d’Aran i del Pirineu. Data de meitats del segle XIX i allotjar-se aquí és com fer un viatge en el temps.
Dera Laca, 12
25551 Es Bordes
12
S'admeten animals de companyia

Casa Nieves

Casa Nieves és una antiga casa aranesa totalment reformada l’any 2004. Està situada a una part tranquila del poble de Bossost anomenada “Cap dera Vila”.
Mètge Campà, 6
25550 Bossòst
6

Casa Matevet

Casa ubicada al mig de Garòs, un poble típic de la Vall d’Aran situat a 4 km de Vielha i a 6 km de baquèira Beret. La proximitat a les pistes d’esquí i el mateix entorn de la Vall d’Aran constitueixen alicients suficients per a fer-hi una escapada a qualsevol època de l’any.
Fort, 3
25539 Naut Aran
9

Casa Jansu

Casa del segle XVII, ubicada a la població d’Escunhau. Consta de planta baixa, dos pisos i golfes, seguint el patró de les típiques cases araneses. Ofereix 5 habitacions dobles, dos de elles comparteixen bany.
Sortaus, 18
25539 Escunhau
10

Casa Curbelies

Casa situada en ple centre de la Vall d’Aran entre Aubèrt i Vila, a 5 km de Vielha, capital de la Vall d’Aran. Rodejada de prats i terreny boscós, construïda amb parets de pedra vista i llosats de pissarra. 
Ctra de Vila, 1
25537 Vila (Vielha e Mijaran)
13
Si

Troba el teu allotjament

Buscar en un radi de 0 kilòmetres