Les Cabanasses

Dades contacte
Carretera L-500 de la Vall de Boí
25526 Barruera
Alta Ribagorça, Pirineus
973694151, 630653891 (whatsapp)
PL-000029
Descripcio
L'Allotjament Ens trobem en una antiga casa pairal, construcció típicament pirinenca: pedra i fusta. Som la única masia de la comarca. Fa molts anys havíem tingut una fàbrica de fideus, de formatge i el nostre propi forn de pa. Vàrem tenir la primera botiga de la Vall. A la nostra petita capella s'hi han casat i batejat els nostres avantpassats, nosaltres en som la 6a generació. Ens ha agradat de restaurar i conservar peces antigues donant uns tocs d'antigor en la seva decoració. Molt a prop de la casa hi ha un riu on remullar-s'hi, un gran jardí per desconnectar amb una bona lectura, l'hort i el prat on mengen les ovelles i gallines. Faigs, noguers, freixes i també un gran avet envolten la finca.

Per fer-vos una idea de com és casa nostra per dins, us farem una ruta entrant per la porta que dona al jardí, abans entrada principal de la casa. Bé, doncs en aquest pis hi ha dos cuines ben equipades, amb sortida al jardí, una sala d'estar amb televisió i llar de foc i un petit lavabo. Tot per us exclusiu dels hostes.

Pujant escales amunt i en el segon pis hi trobareu les habitacions. Aquí el terra és de fusta i les parets canvien de color segons l'habitació. N'hi ha una de triple i tres de dobles, totes amb bany. Els hem volgut donar noms de flors i una decoració rústica amb la recuperació d'objectes antics. Al pis següent i ja sota la teulada, hem habilitat les golfes en tres habitacions molt espaioses, amb TV i un petit salonet, conservant les antigues bigues de fusta.

Català, Castellà, Anglès i Francès
Capacitat per a 14 persones
Serveis
  • Wifi gratuït.
  • Un gran jardí  amb taules i cadires.
  • Productes de l'hort.
  • Us podem informar de les activitats de la zona.
Activitats

Us posem en contacte amb un guia de la zona per a fer qualsevol excursió amb tranquil·litat, esports d’aventura o altres activitats estacionals

Llocs interés
  • Parc Nacional d'Aigüestortes
  • Esglésies romàniques Patrimoni de la Humanitat
  • Paisatge pirinenc