La Fàbrica

Dades contacte
Av Bedoga, s/n
25514 Senterada
Pallars Jussà, Pirineus
973661756, 659 569 067
PL-000160
Descripcio
L'Allotjament La Fàbrica és una casa rural situada a Senterada (Lleida) i catalogada amb 4 Espigues d'Agroturisme per la Direcció General de Turisme de Catalunya. Té capacitat per a 15 persones. Cada habitació compte amb bany complet i televisió.

A la primera planta trobem la cuina, el saló-menjador i un bany de cortesia. A la planta baixa es troba La Taverneta de la Fàbrica on es pot prendre l'aperitiu i alguna beguda, i on es serveixen els esmorzars a l'estiu.

Exterior

La casa té un ampli jardí, piscina, i es pot pescar a la piscifactoria, ja sigui per oci o per cuinar després a la barbacoa. També es pot gaudir de la companyia dels animals de la granja (cabres, gallines, ànecs...) i recollir productes frescos de l'hort.

Interior

La casa rural ocupa 3 plantes de l'edifici:

  • Habitacions: Situades a la part superior de la casa. Totes àmplies i confortables, amb decoració rural, bany complet i TV.
  • Espais comuns: A la primera planta es troba la cuina, la sala d'estar - menjador, i un bany de cortesia. A la planta baixa es troba La Taverneta de La Fàbrica, que comunica directament amb la terrassa del jardí. És el lloc on podran prendre begudes i aperitius, i on se serveix l' esmorçar a l'estiu.
Capacitat per a 15 persones
Activitats

Senterada es coneguda com la porta de la Vall Fosca, a la comarca del Pallars Jussà. A prop de Senterada es poden practicar esports d'aventura (com rafting) al riu Noguera Pallaresa, barranquisme al barranc de Viu de Llevata o barranc de l'Infern i senderisme per als més tranquils.

És recomenable visitar els pobles del voltant, per gaudir de la natura i de la vida rural.

A 10 km de Senterada trobem La Pobla de Segur, centre d'actividad comercial de la zona.