La Canal

Dades contacte
Casa Bortomico, s/n
25574 Alins
Pallars Sobirà, Pirineus
645 618 393
973624422
PL-000393, PL-000394, PL-000395
Descripcio
L'Allotjament Apartaments La Canal és una casa situada al poble d'Alins, formada per 3 allotjaments rurals independents.

La casa consta de 3 allotjaments rurals independents, amb cuina, menjador, dos habitacions dobles i cambra de bany.

L'allotjament disposa de televisió i calefacció centralitzada a gas-oil.

Tots ells disposen del certificat de garantia de qualitat ambiental, de la Generalitat de Catalunya.

Cada apartament té una capacitat per a 4 persones, en 2 habitacions
Serveis

La cuina està totalment equipada (plats, olles, coberts, etc.), i amb cuina amb forn, torradora, nevera, rentaplats i microones.

Els nostres clients poden visitar els animals de granja que tenim: gallines, pollastres, porcs (a la tardor), vaques.

Activitats

Excursions i senderisme. A la Vallferrera hi tenim alguns dels cims més alts de Catalunya (Pica d'Estats, Monteixo, Salòria), i boscos i paisatges ideals per a excursions per a tota la família.

Pel que fa a serveis, a Alins trobem la piscina municipal, oberta cada dia durant els mesos d'estiu.

I com a diversió, celebrem dues Festes Majors durant l'any: la Festa Major de Sant Joan, amb la Baixada de Falles el dia 23 de juny des de l'Ermita de Sant Quirc; i la Festa Major d'hivern, per Sant Vicenç (22 de gener).

Cal destacar també la celebració anual de la Fira del Ferro Pirinenc, el segon cap de setmana de juliol, amb demostracions de forja, fira d'artesania, etc.

Llocs interés

Un dels llocs d'interès per visitar a Alins és el turó de Sant Quirc, amb l'ermita del mateix nom, des d'on es pot disfrutar d'una magnífica vista sobre el poble i algunes de les muntanyes que l'envolten.

També destacar el Colomer de les Bruixes, situat a l'altra banda del riu, antiga torre de defensa, restaurada recentment com a mirador.

Com arribar

Per arribar a Alins, a partir de la Carretera C-13, a Llavorsí ens desviem cap a la L-504, fins a la propera rotonda, on ens desviarem cap a la L-510, passant per Araós, Ainet de Besan i finalment arribar a Alins. Casa nostra es troba situada al capdamunt del Carrer La Canal, segon carrer a la dreta després de la Plaça Major direcció Àreu.