Casa Pons

Dades contacte
Casa Pons, s/n
25527 Durro
Alta Ribagorça, Pirineus
973694045
PL-000217, PL-000249
Descripcio
L'Allotjament Es tracta d'una casa adossada. A la planta baixa es troba una sala polivalent que serveix de menjador, cuina i sala d'estar. A la primera planta hi ha un bany complert i dues habitacions dobles. 1 d'elles amb llit de matrimoni i l'altra amb dos llits de 90 cm.

La casa és de pedra i pissarra d'acord amb l'entorn del lloc. A la sala d'estar té un foc a terra. Està totalment equipada de electrodomèstics, utillatge de la llar i roba de la llar.

Català, Castellà i Francès
Capacitat per a 4+4 persones
Serveis

Servei de neteja i canvi de roba.

Activitats

L'entorn de la casa permet realitzar moltes activitats al aire lliure que poden variar depenent de l'estació de l'any, destacant al hivern l'esquí alpí i a la primavera, estiu i tardor, les excursions a peu, bicicleta o cavall per la vall que compta amb el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Igualment durant tot l'any es poden visitar les esglésies romàniques de la Vall, catalogades com a Patrimoni de la Humanitat.

Llocs interés

Apart de l'entorn natural, que tot ell és interessant de conèixer, es pot visitar l'Ermita de Sant Quirc i el balneari de Caldes de Boí.

Com arribar

Per accedir al poble de Durro, cal agafar la carretera N-230 amb direcció a Vielha e Mijaran fins a Pont de Suert. Un cop passat Pont de Suert a 2.000 metres agafar un desviament a la dreta que indica La Vall de Boí. Seguir aquesta carretera durant 11 Km, fins arribar a la població de Barruera i just al mig d'aquesta població passada la gasolinera agafar el desviament a ma dreta que ja indica la població de Durro. Un cop s'arriba al poble, es molt fàcil trobar la casa.