Casa Masover

Dades contacte
Únic, s/n
25555 Buira
Pallars Jussà, Pirineus
973661700, 659602441
PL-000035
Descripcio
L'Allotjament Casa Masover és una casa de pagès moderna pel que fa a les seves instal·lacions i pionera a la Vall de Manyanet. Disposem d’una capacitat per a 15 persones repartides en un total de 8 habitacions (veieu els serveis) equipades amb bany i amb vistes als magnífics paisatges d’alta muntanya de la Vall.
Català, Castellà, Anglès i Francès
Si
Capacitat per a 15 persones
Serveis

Tenim una sala d’estar, amb servei de bar per als hostes, on es pot fer la partida després dels àpats, conversar, veure la televisió... enmig d’un tracte familiar i proper. Si voleu realitzar una reunió d'empresa o grup, també disposem d'una sala de reunions equipada amb televisió.

Per a tots aquells que vulguin realitzar un descans complet, Casa Masover ofereix la possibilitat d’utilitzar el seu Restaurant on podreu gaudir d’una excel·lent cuina Pallaresa amb plats típics de la zona com la girella, el confitat, l’actual trinxat (cols i trumfes amb rosta) entre moltes altres receptes que hem recuperat i reinventat.

Activitats

A més a més de gaudir de la tranquil·litat, la natura i el paisatge d’una de les últimes valls verges del Pirineu català, també podreu participar en les activitats que es realitzen en una típica casa de pagès, l’anomenat agroturisme. Els més petits de casa vostra podran visitar l’hort, veure conills, gallines, pollastres, cabres, cavalls i, com no, les vaques, la principal activitat de la casa, ja que som criadors de la vaca bruna dels Pirineus als nostres prats d’alta muntanya. Per aquells que els agrada matinar, els convidem a llevar-se una mica d’hora per anar a munyir les vaques, donar-les-hi menjar i, si veniu a la tardor i teniu una mica de sort, fins i tot assistir al naixement d’un vedellet.

Llocs interés

Des de Casa Masover es pot realitzar un gran ventall d’activitats: sortides a peu (trekking), rutes BTT, excursions amb 4X4 i sortides a cavall ja que tenim a la vostra disposició el nostre Centre d’Equitació Vall de Manyanet. El centre d’equitació ofereix una gran varietat d'activitats, rutes així com el lloguer de box per a cap de setmana o per dies per a que pugueu gaudir de les vostres vacances amb el vostre cavall. A més a més tenim descomptes en esports d’aventura: com ràfting, barrancs, hidrospeed entre moltes altres activitats que podreu consultar a la nostra recepció. També ens encarreguem de gestionar visites als diferents punts d’interès turístic de la comarca.

Com arribar

S'hi arriba per la Pobla de Segur. En direcció Senterada i Sarroca de Bellera. Agafem el trencall cap a Xerallo i a l'alçada de Las Iglesias, la carretera local fins a Buira.