Casa Maria Antònia

Dades contacte
Únic, s/n
25595 Montesclado
Pallars Sobirà, Pirineus
687 515 396
PL-000493
Descripcio
L'Allotjament Casa Maria Antònia està situada al Parc Natural de l'Alt Pirineu. Es pot gaudir de la natura sense massificacions ni sorolls. El silenci, els colors i els perfums t'envolten constantment. El poble està a la ruta del romànic. És una oportunitat per retrobar-se amb la tranquil·litat, serenitat i bellesa de l'autènticament rural. És una casa totalment independent. Les seves vistes són espectaculars i la seva ubicació immillorable.

La casa disposa de tres plantes  i un  pati amb un total de 283, 66 m2 construïts, més el pati de 60m2.

Disposa de tres lavabos complerts i 5 habitacions, còmodes, coquetes i amb molta llum.

Tota la casa té calefacció central i dos focs a terra.

Català, Castellà, Anglès i Francès
Capacitat per a 8 persones
S'admeten animals de companyia
Serveis

Pàrquing, calefacció central, excursions, cursos de pesca i natura; sopars o dinars el primer dia. Servei de bugaderia.

Mascotes, consultar prèviament.

Activitats

Està situada a 15 minuts de tots els esports d'aventura (Llavorsí), així com a 30 minuts de totes les pistes d'esquí del Sobirà, inclosa Baqueira-Beret. A 25 minuts del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Certascan i Romedos estan a la vall del costat (20minuts). Es pot practicar trekking i fer excursions des de la mateixa casa.

Llocs interés

Certascan, Romedos, Parc Natural de l'alt Pirineu, Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Ruta romànic i Ruta del l'últim càtar (el camí dels bons homes)

Com arribar

A Llavorsí deixem la C-13 i seguim les indicacions de Tírvia. Passat Tírvia, en direcció Burg, trobem el trencall cap a Montesclado.