Activitats al parc natural al mes de març

El parc natural de l’Alt Pirineu ofereix un programa d’activitats dissenyat per mostrar els valors patrimonials i afavorir-ne la conservació. Les activitats requereixen inscripció prèvia.

Podeu consultar l’agenda. Hi trobareu les dades de l’organitzador, així com si es tracta d’una activitat gratuïta o de pagament, per informar-vos o formalitzar la inscripció segons convingui.

Activitats al Parc natural de l'Alt Pirineu i Aran

Us enumerem algunes activitats que hi ha i que us poden interessar si esteu de turisme rural a l’Alt Pirineu:

Senderisme interpretatiu

Les petjades blanques

Durant l’hivern, quan la muntanya està nevada, els animals continuen la seva vida, buscant aliment i refugi. Durant unes hores ens convertirem en rastrejadors de les petjades

Observació de fauna salvatge

Els Pirineus són una de les zones més ben conservades de Catalunya. La poca densitat demogràfica, juntament amb el bon estat de conservació dels seus hàbitats fa que sigui un lloc on poder observar fauna salvatge de manera respectuosa.

Activitat d’observació de fauna de muntanya

Activitat d’observació de fauna de muntanya: isards, cabra salvatge, isard, àguila daurada, etc.

Ascensió amb raquetes de neu a la Torreta de l’Orri

Descobrirem el Massís de l’Orri amb raquetes de neu i farem el cim de la Torreta, per gaudir d’una de les millors vistes panoràmiques del Pirineu.

Raquetes de neu amb lluna plena

Sortim a bocafoscant amb raquetes de neu i gaudim de la sortida de la Lluna Plena i de l’observació del cel nocturn.

Excursió nocturna amb raquetes a Comes de Rubió

Original caminada nocturna amb raquetes de neu a Comes de Rubió guiats per la llum dels frontals i reduïts pel misteri de la muntanya hivernal.

Visites guiades i teatralitzades

Visites a la Central Hidroelèctrica de Tavascan

Visiteu l’interior de l’imponent Central Hidroelèctrica de Tavascan i endinseu-vos en les seves galeries subterrànies ocultes en les profunditats de la muntanya.

Observació astronòmica amb telescopi i infusions Km0

Coneixem el cel nocturn de la mà de la mitologia popular pirinenca i observem amb telescopi planetes, galàxies i nebuloses amb un tast d’infusions Km0.

Sant Serni de Baiasca

Vine a conèixer l’única església pallaresa que conté pintures romàniques originals així com, retaules barrocs que ens faran viatjar a Àsia i Amèrica.

Romànic a les valls del Cardós

Visita les Esglésies romàniques de Santa Maria de Ginestarre i Sant Pau i Sant Pere d’Esterri de Cardós,
construïdes el segle XI, dos edificis amb molt d’encant, on podrem observar les obres d’art que guarden.

Fem iglús!

Perquè ens sentirem com autèntics inuits tot construint el nostre propi iglú! És una experiència lúdica i a l’abast de tothom, on no calen coneixements previs i ideal per fer amb nens, família, parella o amics!

Deixar un comentari