9 excursions circulars per la Lleida rural

Gaudeix del senderisme i descobreix aquests increïbles paratges!

Aquestes rutes són una mostra de la diversitat paisatgística i natural que ofereixen les diferents comarques de la província de Lleida.

1. Alta Ribagorça: Ruta Circular a l’Estany de Cavallers

Descripció: Aquesta ruta recorre els voltants de l’Estany de Cavallers, oferint vistes espectaculars de l’estany i els cims dels Pirineus. És una ruta de dificultat fàcil, perfecta per gaudir de la tranquil·litat i la bellesa de l’alta muntanya.

Ruta Circular a l’Estany de Cavallers

2. Val d’Aran: Ruta Circular al Saut deth Pish

Descripció: Una ruta que porta fins a la impressionant cascada del Saut deth Pish, envoltada de boscos i prats alpins. La ruta és fàcil i ideal per fer en família, amb vistes espectaculars i zones de pícnic.

Ruta Circular al Saut deth Pish

3. Alt Urgell: Prat de Cadí des d’Estana, ruta circular – Serra del Cadí

Descripció: Aquesta ruta recorre una part de la Serra del Cadí, oferint vistes panoràmiques de la vall de la Cerdanya i la serra del Cadí. És una ruta de dificultat fàcil, ideal per a senderistes amb una mica d’experiència.

Ruta Circular Prat de Cadí des d’Estana, ruta circular – Serra del Cadí

4. Pallars Sobirà: Camí vell de Llavorsí a Tírvia

Descripció: Aquesta ruta transcorre pel Parc Natural de l’Alt Pirineu, ideal per passar un matí tranquil. Camí fàcil, adequat per tota la família. A Tírvia hi ha un forn on fan una coca boníssima.

Ruta Circular Camí vell de Llavorsí a Tírvia

5. Pallars Jussà: Serra de Sant Gervàs, Pala del Teller i l’Avedoga d’Adons

Descripció: La serra de Sant Gervàs, o de Sant Girvàs, és la gran serra de l’Alta Ribagorça que fa de termenal entre els termes municipals del Pont de Suert, a l’Alta Ribagorça i de Tremp, municipi del Pallars Jussà. Dificultat fàcil.

Serra de Sant Gervàs, Pala del Teller i l’Avedoga d’Adons

6. Cerdanya: Ruta Circular al Puigpedrós

Descripció: Aquesta ruta circular porta fins al cim del Puigpedrós, oferint vistes espectaculars de la Cerdanya i els Pirineus. La ruta és de dificultat moderada, recomanada per a senderistes amb experiència.

Ruta Circular al Puigpedrós

7. Garrigues: Ruta Serra de Llena – circular TransLlena a la Pobla de Cèrvoles

Descripció: Caminada circular TransLlena per corriols i camins per la serra de Llena. Vistes a la comarca de las Garrigues i a la del Montsant. Ruta de dificultat moderada.

Ruta Circular Serra de Llena – circular TransLlena a la Pobla de Cèrvoles

8. Pla d’Urgell: Ruta Circular a l’Estany d’Ivars i Vila-sana

Descripció: Aquesta ruta senzilla recorre l’Estany d’Ivars i Vila-sana, un espai natural recuperat amb una gran biodiversitat. És ideal per a l’observació d’aus i gaudir d’un entorn natural tranquil.

Ruta Circular per l’Estany d’Ivars i Vila-sana

9. Urgell: Ruta Circular La Baronia de Bellpuig – PR®-C64 – Bellpuig – Preixana – Vilagrassa – Anglesola

Descripció: ruta circular amb inici i final a Bellpuig i pensada per seguir-la en sentit de les agulles del rellotge. Aquesta ruta també es pot fer amb BTT/Gravel. Dificultat fàcil.

Ruta Circular La Baronia de Bellpuig – PR®-C64 – Bellpuig – Preixana – Vilagrassa – Anglesola

Allotjaments

Tens moltes cases i allotjaments rurals properes a aquestes rutes. A la nostra web pots buscar la que t’encaixi bé. Els propietaris coneixen bé la seva zona. Segur que et poden donar consells i ajudar-te a planificar millor la teva sortida.

Deixar un comentari