4 activitats que pots fer durant la primavera a la província de Lleida

Cada any l’hivern deixa pas a la primavera. A poc a poc, la temperatura diürna va sent més agradable i agafen més ganes de fer turisme rural. I cal dir que la primavera a les terres de Lleida és molt especial i gens massificada, el que ens permet fer algunes activitats que ens deixaran empremta. Te’n recomanem 5:

1. FirAlbi

La fira dels caragols que té lloc a Albi (Les Garrigues) a principis d’abril. Normalment, comença amb un esmorzar popular, la inauguració a càrrec d’algun personatge conegut i relacionat amb aquest producte gastronòmic, una fira al nucli antic del poble, alguna activitat infantil i una degustació de caragols.

Caragols
https://www.turismegarrigues.com

2. Trobada de grups de recreació medieval

Festa que es fa a Ciutadilla, un poble de l’Urgell que està entre la vall de Corb i la de Boixeró. Tot gira entorn del passat medieval de la població. Aquests dies s’hi troben grups de recreació medieval, sopar, danses, parada de productes gastronòmics i artesanals, tallers, tir amb arc, contes i llegendes, etc.

https://ciutadillamedieval.cat

3. Camins de pastor

Una forma de descobrir la Vall d’Àssua a través de les seves construccions ramaderes. Un paisatge que us deixarà amb la boca oberta. També tindreu l’oportunitat de visitar l’Ecomuseu dels Pastors de la Vall d’Àssua, a Llessui.

https://guiaactivitats.aralleida.cat/events/camins-pastor-llessui-pallars-sobira-2

4. Cerdanya Happy Walking

És un Festival dedicat al senderisme, amb excursions guiades per la Cerdanya i tastets de productes de la comarca.
Aquest festival forma part dels Festivals de Senderisme dels Pirineus. Una forma de descobrir la muntanya a un altre ritme.

https://guiaactivitats.aralleida.cat

Allotjament

Recorda que pots trobar el teu allotjament rural, molt a prop d’aquestes activitats des d’aquesta mateixa web.

Deixar un comentari