Turisme rural amb nens a Lleida

Viatjar amb nens és possible, divertit i molt enriquidor tant per grans com per petits. Per això avui us volem donar 5 consells per gaudir del turisme rural amb la família;

1. Perd la por

Només cal saber preparar una poció màgica a base de: Ganes de passar-ho bé, una mica de paciència, adequar el ritme i l’agenda, il·lusió per descobrir món i fer una bona gestió de les expectatives.
Si ho fas, descobriràs que viatjar amb família és una experiència fabulosa i molt enriquidora per a tots.

2. Aprofita el moment

Amb nens, no podem anar ni amb pressa ni amb l’agenda molt marcada, pren-t’ho amb calma i surt a improvisar una mica. Planifica una activitat al dia, màxim dos (una al matí i l’altra a la tarda), perquè en el seu món existeixen els caragols, les flors, les papallones, les pedres, els pals… Que són tant o més importants que el que veurem al final de l’excursió.
Ells viuen en el present més pur, fes-ho tu també i gaudeix del moment.

3. Que el mal temps no t’aturi

Donen mal temps pel cap de setmana que tenim reservat l’allotjament rural?
No t’atabalis, per als nens apareixen els tolls, els jocs i passejos sota la pluja, els paraigües, l’Arc de Sant Martí…
Emplena la maleta de roba extra i impermeable perquè pugueu sortir a gaudir ben equipats sense patir.
Agafa algun joc amb el què pugueu jugar tots i podràs acabar de completar el dia gaudint de la família al teu allotjament rural.

4. La motxilla a l’esquena ben preparada

Si volem gaudir al màxim de l’experiència, cal ser previsors, porta sempre a sobre una muda de recanvi, alguna cosa per menjar i beure i també quelcom per distreure’s. Són petits i poden tenir gana o set en moments inesperats, que no t’agafi desprevingut.

5. Als nens involucra’ls i motiva’ls

Tan a més petits com a no tan petits és molt important despertar la curiositat per la sortida que farem. Pots explicar-los on anem, ensenyar-los fotos, explicar-los que farem…                        Donar-los la seva responsabilitat, que es preparin la seva motxilla on transportaran aquella joguina o l’aigua farà que se sentin part de l’aventura.  Encomanar-los la il·lusió, l’emoció per aquesta sortida, pel bonic que serà conèixer un raconet més de món amb la família. Això pot fer que la seva predisposició a gaudir sigui molt més alta i així sigui una experiència meravellosa.

 

A vegades només cal que ens parem un moment i pensem que les coses que es fan amb il·lusió tenen més possibilitats de ser un èxit, així que la recomanació més important és que prepareu la vostra escapada rural amb moltíssima il·lusió i no us deixeu la poció màgica que us hem explicat abans i segur que gaudireu dels dies amb família.

Escull la zona que més t’agradi, busca el teu allotjament rural www.lleidarural.info/allotjaments-rurals/ i reserva.

Deixar un comentari