Casa Coll. Barruera. Jardí

Si tens ganes d’anar de turisme rural a la província de Lleida estàs a la web adequada. Tant des de la pàgina d’inici (hi pots anar clicant el logo o la caseta que tens al menú) com des de la opció Allotjaments pots accedir al cercador.caseta

El cercador

Hi ha dues versions de cercador: El senzill, on pots triar el tipus de lloguer (sencer o per habitacions), la zona (Pirineus o Terres de Lleida), l’adreça o el codi postal, o la paraula clau.

cercador senzill lleida rural

Si tries la cerca avançada, podràs refinar una mica més la recerca. Ja veuràs que pots assenyalar si vols una casa adaptada, si s’hi admeten animals de companyia, quins serveis o activitats t’interessen.

cercador avançat Lleida rural

 

Mapa

També veuràs que hi tenim un mapa. Si tens clar la zona que t’interessa, potser t’anirà bé. Si el zoom és petit veuràs uns cercles de colors amb el número de cases que hi ha a la zona. Si t’apropes més tens uns marcadors per cada un dels allotjaments. Clicant a sobre aniràs a la fitxa de cada casa, on podràs consultar tota la informació.

mapa cases

Facebook

A la nostra pàgina de Facebook, els dimarts, dimecres i dijous anem publicant cases. Estigues atent, potser n’hi ha alguna que et crida l’atenció. O potser saps d’algú a qui li pugui interessar.

Instagram

A l’Instagram hem començat a penjar les cases també. I per fer-ho una mica més gràfic, en concordància amb aquesta xarxa social, ho hem fet d’una forma més gràfica. Així d’un cop d’ull ja podem veure les característiques de l’allotjament, sense necessitat de llegir. Sabem que tots anem bastant de bòlid 😉

  1. Nom de la casa
  2. Població a la que pertany la casa. Tot i que a vegades l’allotjament pot estar una mica apartada del nucli urbà. Això ho haureu de consultar a la fitxa de la casa de la web
  3. Comarca. A la web tens una explicació i alguns links de cada una que et poden ser d’utilitat.
  4. Número d’espigues que té la casa. Ve a ser una categorització equivalent a les estrelles de l’hotel. Teniu tota la informació en aquesta mateixa web.
  5. Número de persones que pot allotjar. Si l’allotjament té diferents cases, hi apareixerà la suma.
  6. Lloguer sencer. La casa serà tota per vosaltres.
  7. Lloguer per habitacions. Llogareu l’habitació. Possiblement tindreu dret a cuina, o potser podreu menjar a la casa directament. Segur que menjareu la mar de bé!
  8. S’admeten animals de companyia. De totes formes dirigir-vos a la fitxa de la casa, per veure si hi ha alguna especificació més.
  9. Casa adaptada.

explicacio instagram lleida rural

Algun dubte?

Si tens algun dubte pots posar-te en contacte amb la Federació per correu, info@lleidarural.info, o bé, si és un dubte d’una casa en particular, via telèfon o mail. A les fitxes hi trobaràs tots els canals de comunicació que tenen actius.

 

Deixar un comentari