Temps insegur? Una sortideta amb cotxe

Quan reservem un allotjament, sigui per un cap de setmana, o entre setmana, tots imaginem un sol magnífic, una temperatura agradable, res de boira i ni una gota de vent. Però la natura, per sort nostra, va al seu aire.

Una estona a dins la casa pot ser molt agradable. Les cases estan ben equipades i són molt agradables, però val la pena sortir una estona i veure el paisatge. Es pot agafar el cotxe i anar a donar una volta. Hi ha coses que les podrem veure i que seguríssim que tenen el seu encant!

Avui us portem una proposta. Si esteu allotjats al Pallars Jussà o al Pallars Sobirà, us la recomanem molt! Passareu per pobles petits i per llocs espectaculars. Aneu sortint del cotxe si el temps ho permet, val molt la pena.

Cal dir que aquesta circular admet molts més punts d’interès. Si voleu, ens podeu ajudar a enumerar-los. Ho podeu fer a través dels comentaris d’aquesta mateixa entrada o a les xarxes.

On allotjar-se

Al Pallars Jussà com al Sobirà, trobareu cases i apartaments rurals impressionants. Tant si aneu en parella, o amb la família o grups d’amics, a la nostra web podeu aconseguir la casa ideal per vosaltres.

Deixar un comentari