Caseta d'ocells i al fons La Torre del Codina

Quan busquem una casa rural, volem la millor. Però quina és la millor casa rural de Lleida?

A uns els interessarà buscar cases rurals barates, als altres cases rurals per cap d’any, d’altres en comptes de posar casa rural, posaran allotjament rural, o els que són més antics igual posen top rural…

Però quina és la casa rural millor?

Sigui com sigui, tots sabem que sí que existeix una casa rural millor. Un allotjament és bo, quan satisfà les nostres necessitats. I és que són moltes les variables que hi juguen un paper important.

Ubicació

A la província de Lleida hi ha cases per tot arreu. A la plana i a la muntanya. I cal tenir en compte que la muntanya no es redueix als Pirineus, part de la Noguera també és muntanya per exemple.

Ermita de Sant Ermengol. Foto: Angela Llop

Número de places

No és el mateix buscar allotjament per una parella en plan romàntic, que per un grup d’amics o per una família que va a celebrar algun esdeveniment molt especial. Entre els nostres associats hi ha allotjaments petits, per parelles, i també per grups nombrosos, fins a 18 places.

Lloguer sencer o per habitacions

Hi ha dos modalitats de lloguer, el sencer, on tota la casa és pel que la lloga, i per habitacions. En alguns moments o situacions ens pot interessar més una modalitat que l’altra. Cal tenir-ho en compte. En el nostre buscador ja ho podem filtrar de bones a primeres.

Masia Massanés, un allotjament rural amb habitacions de pedra i fusta. Potser la millor si es busca un toc rústic

Activitats

Ens ve de gust anar a fer esport? Anar a observar ocells? Anar a llegir davant d’una llar de foc? Anar a visitar algun museu, obrador o església? Lleida té tal varietat que ens sortiria un llistat quasi bé infinit! A les fitxes de cada casa hi tenen una explicació del que es pot fer al seu entorn.

Serveis

Quins són els serveis que necessitem? Cuina, que estigui adaptada per cadira de rodes, que hi hagi piscina, parking o zona de jocs a l’exterior? O volem que ens facin el menjar? O que ens puguin donar informació sobre la zona?

Cal Albareda, una  casa rural amb zona barbacoa a l'exterior

Així doncs, quin és el millor allotjament?

La millor casa és sens dubte la que s’ajusta a les nostres necessitats! Quan vulguem anar de turisme rural haurem de fer un llistat del que volem i llavors buscar. Segur que la trobem. I si ho trobeu difícil o no us en sortiu, no dubteu a enviar-nos un mail a info@lleidarural.info. Us ajudarem!

Deixar un comentari