Lluitem per ser els primers!

Els que vivim en el món rural estem bastant acostumats als desastres. Pedregades, esllavissades, incendis, inundacions, pluges… Mil vegades ens han fet anar malament.

Quina diferència hi ha ara? Per què estem tan xocats? Doncs perquè és global, i perquè ens afecta a les persones. Tenim por d’infectar i de ser infectats. I perquè la tornada a la “normalitat” serà molt més llarga. Fins i tot es pot dir que mai més tornarem a la “normalitat” com la coneixíem. I això ens paralitza.

Si mires per la finestra de la televisió veus xifres estratosfèriques d’infectats, de morts, de crisi econòmica, etc. Si mires per la finestra de casa veus com la natura segueix al ritme de sempre. Ja han arribat les orenetes i la primavera està espectacular. La feina al camp i a l’hort segueix, els nostres animals han de seguir menjant i produint. Si no fos perquè ens fan estar confinats podríem sortir a caminar per llocs on no trobaríem a ningú, i en cas que passés, podríem guardar una distància de 2 o 3 metres de seguretat sense cap mena de problema.

Ha de començar el desconfinament. Ha de ser progressiu i anar amb molt de compte. Hauríem d’evitar patir rebrots!

Estem convençuts que el sector del turisme rural ha de ser i serà una peça clau. Hem de ser dels primers, ens hem d’animar i fer-ho la mar de bé!

Podem oferir tot el que la gent necessita: proximitat, responsabilitat, salut, espais oberts, allotjaments per grups reduïts, tracte proper, producte de qualitat i local, experiències, esport, natura, tranquil·litat, accessos sense caravanes

Sí, els allotjaments rurals de la província de Lleida, som petits, estem en llocs petits, fem coses petites, però aconseguirem fer una cosa molt gran, serem una peça clau en les primeres sortides de molta gent que ho està passant malament.

Aprofitem ara per posar a punt els nostres allotjaments, per endreçar el nostre coneixement sobre l’entorn per poder proposar llocs tranquils als nostres clients, ajuntem-nos amb productors, petites empreses d’activitats, comerços de la zona, pensem com garantirem la desinfecció de les nostres cases. Garantim la no massificació.

Aprofitem per formar-nos, per millorar les nostres pàgines web, les xarxes socials… I comuniquem-nos! Fem saber als nostres clients que pensem en ells i que ens agradaria molt saber que estan bé.

Pensem com substituirem l’abraçada que no podrem fer, el primer dia que els retrobem!

Oi que sí que ho podem fer? Oi que sí que ho aconseguirem?
Què us sembla si ho fem arribar a tots aquells que estan planificant el desconfinament?

Comentaris (2)

Marina Jornet Vives

abr. 27, 2020 at 11:20 AM Respondre

Un misatge molt engrescador

admin

abr. 27, 2020 at 12:23 PM Respondre

Segur que si ho fem bé i els de dalt ens fan una mica de cas, ho aconseguirem!

Deixar un comentari