Ruta ornitològica per l’Estany d’Ivars i Vila-sana

Ara que entrem al setembre, és un bon moment per acostar-nos a l’Estany d’Ivars i Vila-sana. Se suposa que la calor anirà afluixant i Cal Finestres de Castellnou d’Ossó ens recomana seguir la ruta ornitològica senyalitzada al voltant d’aquest estany.

És una ruta circular que comença i acaba al mateix estany. Té una llargada de menys d’1 km i el desnivell acumulat, tan sols és de 12 metres. Fer-la pot portar d’1 a 2 hores. És una ruta molt fàcil que es pot fer amb tota la família.

L’itinerari transcorre pel bosc de la ribera de l’Estany d’Ivars i Vila-sana on es pot observar diferents espècies d’animals com ara amfibis i rèptils, ocells, mamífers i gran varietat d’insectes. Pels amants dels ocells és un bon lloc per escoltar-los i aprendre a identificar-los.

A l’inici del recorregut trobareu un plafó informatiu sobre la ‘ruta del Riu Corb’, una bassa d’amfibis, una zona de pícnic per al descans, un refugi d’invertebrats i un punt d’observació d’ocells.

Quan tingueu intenció d’anar-hi, visiteu la web de l’Estany. A l’apartat d’agenda, hi trobareu les activitats que tenen programades.

També us aconsellem que doneu un cop d’ull al seu Instagram.

Deixar un comentari