Regals Lleida Rural Nadal 2018

Arriba el Nadal!

Els més petits ja han començat a obrir les finestretes del calendari d’advent, altres comencen a fer les cartes i les llistes de regals, com més llargues millor… O no! Potser és millor posar una sola cosa, i així segur que arriba!

La Federació d’allotjaments de Turisme Rural vol fer-te dos regals per a tu: Una idea i un disseny.

La idea

Si has d’ajudar a fer alguna llista de regals, o si ets còmplice de la tronca o del tió, dels Reixos o del Pare Noel, la idea és Regalar Turisme Rural! Per la parella, per la família, pels amics… Les experiències són el que més ens agrada, segur que si regales una estada en un allotjament rural de la província de Lleida quedaràs la mar de bé. Deixa que escullin les dates i tu te’n carregues de tota la resta. I no et preocupis, que si cal et podem ajudar. Envia’ns un mail, explica’ns quin tipus d’allotjament necessites, quants sou, quin tipus d’activitats voleu fer i et posarem en contacte amb l’allotjament més adequat.

El disseny

Ens imaginem que no tens massa temps, però que t’agradaria que aquesta idea fos més que unes paraules. És per això que hem preparat un disseny perque te’l descarreguis i l’imprimeixis, i fins i tot, et donem la possibilitat de personalitzar-lo de forma gratuïta.

Si omples el formulari de personalització, t’hi posarem les dates i/o l’allotjament que hagis triat. Ja saps que a la nostra web tens un cercador de tots els allotjaments que tenim a la província de Lleida.

Desitgem que aquest parell de regals et serveixin i aprofitem per desitjar-te, a tu i als teus, unes molt bones festes!

Descarregables

 

Deixar un comentari