Ditxós coronavirus

Tota la comunicat de Lleida Rural, associats, junta, treballadors, col·laboradors, com tothom estem molt tristos i descol·locats aquests dies.

Un virus petit, petit, que no podem veure, s’està emportant algunes vides. Ho està fent passar malament físicament a molta gent. Tant li fa si vius al món rural, si vius a una gran ciutat o si ets nòmada. No té cap mirament!

I, a més a més, el molt…, no se sap com qualificar-lo, és capaç de canviar les nostres vides ara, i el més preocupant, en el futur.

És com si juguéssim a fet i amagar, amb un amic o amiga que portés un vestit que el convertís en transparent. Juga amb tota l’avantatge del món, o sigui que, sabeu què? Amb tramposos millor no jugar.

Millor quedar-nos a casa. Sortir només per l’imprescindible. Cal procurar no escampar-lo i que no ens atrapi.

Les nostres cases estan tancades ara mateix. S’ho miren de reüll. Com tots nosaltres, segur que estan somniant amb el dia que ens diguin que ja podem sortir. Estaran encantades de ser testimonis en primera persona de les nostres abraçades, de les nostres celebracions d’aniversaris, de les trobades familiars i d’amics, de ser punt de partida d’excursions…

Ditxós coronavirus! Ens haurà canviat la vida, i molt! No serà fàcil, però serem capaços de recuperar-nos i seguir endavant! Les nostres cases tornaran a funcionar!

Foto: Food and Drug Administration

Deixar un comentari