Captura de pantalla de la web de la Federació de cases rurals de Lleida

Ara que s’acaba l’estiu és un bon moment per anar de Turisme rural. Llogar una casa rural per uns quants dies és molt bona idea! En aquests moments, s’han acabat les massificacions, les temperatures comencen a ser menys extremes. De dia fa calor, però no tanta com per pensar a remullar-se contínuament. Al vespre la temperatura és agradable per estar fora i fins i tot, donar-se el gust de posar-se alguna màniga.

#lleidarural

El cel, les muntanyes, els ocells, les rutes per fer caminant o en bicicleta, la fotografia, els bolets, les visites culturals, uns bons menjars i beures… Aquestes són algunes de les moltes activitats que pots fer durant la teva estada. N’hi ha per tots els gustos. Visiteu la pàgina web de la casa que us interessa i les pàgines web d’Ara Lleida i de l’oficina de turisme del lloc on voleu anar, i sobretot, pregunteu als propietaris de la casa. Ells són els que coneixen millor l’entorn i us sabran indicar quina és l’activitat i el moment més idoni per fer-ho. Val la pena escoltar-los!

#lleidarural

A la Federació hi ha adherides un munt de cases rurals. Totes elles estan situades a la província de Lleida. Algunes a les Terres de Lleida, d’altres als Pirineus. Estan en entorns molt variats i amb unes possibilitats infinites. Podeu buscar-les a través del nostre cercador, pel nom, per la tipologia o per les seves característiques.

#lleidarural

Si voleu estar al dia de l’actualitat, de veure tots aquests paisatges i activitats ens podeu seguir per les xarxes socials: Instagram, Facebook i Twitter. Estarem molt contents si comenteu. Si són preguntes, us contestarem. I si compartiu les vostres fotos, records o vivències a les nostres cases, sobretot, no us oblideu de fer servir el hashtag #lleidarural.

@lleidarural

No cal que us diguem que estem molt contents de la confiança que ens demostreu amb cada una de les vostres estances. És un plaer acollir-vos a tots!

Fins ben aviat!

Deixar un comentari