Nadal 2020

Ja ha passat Nadal, Sant Esteve i el dia dels Innocents. Aquest vespre, Cap d’Any, demà, primer d’any, el 5, les cavalcades de reis i el 6, els Reis Mags arriben.

Photo by Kieran White - Unsplash

Tot de dies festius que poc a veure hauran tingut amb els dels anys anteriors. Les reunions familiars s’hauran vist molt reduïdes en nombre, els hàbits de compres i menjars, alterats. Les trobades amb amics, diferents. Les estades fora de casa, també, reduïdes…

Però hem de dir que nosaltres, la gent del Turisme Rural de la província de Lleida, estem bastant contents i agraïts. Per uns dies, les nostres cases es converteixen en les vostres.

Casa Coix

Al principi, amb el confinament general, vam quedar bastant descol·locats, com tothom. Però de seguida ens vam posar a treballar per adequar les nostres instal·lacions a la normativa anti-Covid i poder oferir les nostres cases amb tota la seguretat possible. També hem intentat donar-vos ànims, informar-vos, compartir rutes i experiències compatibles amb la situació que ens ha tocat viure, donar-vos les gràcies per confiar en nosaltres, etc. Un any ben estrany, diferent. Ens ha posat a prova a tots plegats!

La Morera

I aquesta nit passarem al 2021. Què ens espera? No ho sabem… Però ens adaptarem, segur. I ens seguirem veient!

Que tingueu una bona entrada d’any!!!

Nadal 2020

Deixar un comentari