Allotjaments

Ramon de Baish

Les cases están integrades dins el vedat de Casa Prejoan, considerada la casa més antiga de la Vall d'Aran, any 1393. Renovades per complet en l'any 1996, mantenen l'estructura i l'aspecte exterior de les cases típicament araneses. L'interior és de fusta i està decorat amb motius agraris i ramaders. A l'exterior, les cases disposen de terrassa amb mobiliari d'exterior, d'un jardí tancat de 1000m2 amb barbacoa i hort, des d'on es pot gaudir d'unes vistes incomparables.

Dades contacte
Santa Anna, 13
25539 Escunhau
973 640583, 606 284796
Català, Castellà, Francès i Euskera
Capacitat per a 15 persones (6+9)
PVA - 000005, PVA -000404
Característiques:

Cada casa té 4 habitacions distribuïdes en tres plantes, 2 dobles i 2 individuals i 3 banys complets.

Sala d'estar amb llar de foc, TV i cuina totalment equipada.

Serveis:

Les cases pertanyen al vedat de la casa Perejoan, la casa més antiga de la Val d'Aran amb data de 1393. Per això, el nostre coneixement de la vall és immillorable i durant la seva estada i el posarem en contacte amb tot tipus de serveis que tenim en la vall - empreses de turisme actiu, cavalls, banys termals, monuments històrics com el nostre rastre romànic.

Activitats:

BTT i Cicloturisme

Cada vegada més, el cicloturisme està més fort en la nostra vall amb diverses rutes molt ben assenyalades. Visiteu les pàgines del Turisme de la Val d'Aran per a tots els detalls.

Neu

Val d'Aran té una de les millors estacions d'esquí d'Europa i la més prestigiosa de la Península ibèrica, per la varietat dels seus itineraris i nivells, i per la qualitat en el manteniment de la seva neu i en els seus serveis. Les diferents modalitats de surf en neu i d'esquí es poden practicar en diferents pistes preparades per treure el major partit a aquests esports blancs, i el descens s'acompanya de paisatges impressionants, presidits pels tresmils del Parc Nacional per una banda i els del massís de la Maladeta i l'Aneto per l'altre. Per a més informació, contacti el Turisme de la Vall d'Aran.

Senderisme

Entre travesses, rutes i parc nacionals, Val d'Aran li ofereix el món ideal per a senderisme. Visiteu el Turisme de la Val d'Aran per a més informació.

Menjar i Beure

La gastronomia de la vall està dotat d'una àmplia varietat de plats tradicionals. No solament té influències de França, per la seva proximitat, però també del seu clima fred i de la seva localització, muntanya. Li podrem recomanar els millors i més tradicionals restaurants no només a Escunhau com en tota la resta de la vall.

Més informació: www.visitvaldaran.com

Llocs interés:

Escunhau

Escunhau, breu història ... Escunhau està situat a la riba esquerra de la Garona, a 1.049 m d'altitud. Fins 1970 va ser municipi independent, i el seu terme comprenia, a més, els pobles de Casarilh i Betren i el despoblat de Castell. A uns 9 quilòmetres del poble, travessant el bosc d'Escunhau, es troba el llac d'Escunhau. Juntament amb el poble veí de Casarilh forma l'entitat municipal descentralitzada d'Escunhau i Casarilh. Hi destaca l'església romànica de Sant Pere, originàriament del segle XII, amb una portada de gran qualitat, i una pica baptismal i una altra d'aigua beneïda, ambdues romàniques. Altres edificis d'Escunhau es remunten a l'edat mitjana, com Ço de Perejoan, de 1393. La festa major se celebra el 29 de juny, per Sant Pere.

Com arribar:

C-28 KM,26