Allotjaments

Pico Russell

Al poblet d'Es Bòrdes, un dels més ben conservats de la Vall d'Aran, es troba la Casa Rural Pic Russell, magnifica casa de la qual s'han conservat i restaurat tots els elements originals d'aquesta construcció tradicional de la Vall.

Els seus espais interiors están ambientats amb mobles de muntanya i objectes d'ús pastoril o al·lusius a la pràctica del pirineisme i l'esquí de principis del segle XX.

Des d'aquesta confortable base podem penetrar en una de les valls més romàntics del Pirineu, "La Artiga de Lin", apropar-nos a França pel port del Portillon o pujar a esquiar a la millor estació d'àmbit nacional, Baqueira-Beret.

Dades contacte
Dera Laca, 12
25551 Es Bordes
650546101
Català, Castellà i Anglès
Capacitat per a 12 persones
S'admeten animals de companyia
PVA-000640
Característiques:

Aquest habitatge tradicional pirinenc està concebut per a tots els hostes que vulguin fer un viatge en el temps i desitgin allotjar-se en un ambient genuí de muntanya. Lluny dels estàndards d'un hotel i molt a prop d'un ambient familiar, per sentir-se com a una "casa de les d'abans". On poder escoltar el cruixir de la fusta, seure al costat del foc al costat de la seu gran llar de foc, fer olor de muntanya i a poble i despertar-se amb el so de les campanes o el cant d'un ocell, fins a arribar a submergir- en un ritme tranquil i assossegat i gaudir plenament de la seva estada a la vall.

Hi ha 5 habitaciones, dos dobles, dos triples i una cuádruple

Serveis:

Oferim serie d'esmorzar i sopars sota reserva.