Lo Paller de Cal Bosch

Lo Paller de Cal Bosch

Dades contacte
PL-000328, PL-000329, PL-000330, PL-000331, PL-000332
Cal Bosch s/n
25566
Pallars Sobirà, Pirineus
Pallars Sobirà
620 954 845
Descripcio
L'Allotjament

Lo Paller de Cal Bosch és una antiga casa de pagès, la qual vam decidir restaurar i destinar-la al turisme rural. La casa està situada al poble de Llagunes, dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu, on podreu gaudir de la tranquil·litat, naturalesa, d’unes magnífiques vistes a la Vall de Siarb i de les muntanyes que envolten el poble. Es troba a 12 km de Sort, a 1 h d’Andorra, a 45 minuts de les estacions d’esquí Port-Ainé i Espot Esquí i del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. A més, també podran gaudir de les diferents activitats que es realitzen al Pallars Sobirà: senderisme, ràfting, barranquisme, esquí, etc.

Català, Castellà, Anglès i Francès
Adaptada
5 apartaments independents de 4, 5 o 6 places
Serveis

Tots els apartaments poden fer ús de l'autoservei de bugaderia i del servei de guarda esquís. A tocar de la casa hi ha una era amb barbacoa, taules, bancs de pedra, una font i un petit paller restaurat.

Activitats

Senderisme, rutes en bicicleta, ràfting, barranquisme, esquí, raquetes, cavalls, visites als museus, activitats aquàtiques, entre altres.

Llocs interés

Despoblat de Santa Creu de Llagunes; Parc Natural de l'Alt Pirineu; Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici; Portainé; Espot-Esquí; Andorra; Búnquers i trinxeres de la Guerra Civil; Pic de l'Orri; Poblacions del voltant.

Com arribar

Lo Paller de Cal Bosch està situat a Llagunes, a 12 km de Sort per la N-260 direcció la Seu d'Urgell.