L’Hort del Metge

Dades contacte
PL-000630,PL-000631,PL-000758
Ctra Tavascan, s/n
25575 Lladrós
Pallars Sobirà, Pirineus
650 408 265, 606 301 784
Descripcio
L'Allotjament Experimenta el que és viure en un poble d'alta Muntanya. L'Hort del Metge es troba gairebé a la capçalera de la Vall de Cardós, en el petit i encantador poble de Lladrós. La casa està a l'entrada, dins el poble, però podent gaudir de l'aire lliure i fer gresca sense por. La casa és espaiosa i ben equipada i gaudeix d'un bonic i ampli jardí i vistes fantàstiques dels prats i les muntanyes. Si t'agrada gaudir de la natura de forma tranquil·la, o ets més atrevit, tens moltes activitats gratuïtes o guiades per fer: esquí, ràfting, hípica, senderisme, buscar bolets, vista d'animals...

L'Hort del Metge és un indret inèdit, perquè hi ha tranquil·litat i natura, però alhora tens moltes activitats per fer.

Està en un poble petit, pintoresc del Pirineu però en un moment tens restaurants i comerços. Estar a L'Hort del Metge és estar immers en la natura, poder practicar l'slow living i sentir-te part del paisatge i de l'entorn. Sortir al jardí i veure les flors, sentir els ocells, mastegar la menta fresca, fer un ninot de neu o una barbacoa amb calma. Les cases són confortables i ben equipades: calentes a l'hivern i fresques a l'estiu. Alhora tenim conills i gallines i les nostres vaques, que et permetran veure la vida diària a pagès i tenir contacte amb els animals de ben a prop.

Ambient familiar si et ve de gust i molt a prop del Parc Natural de l'Alt Pirineu, el Parc Nacional d'Aigüestortes i les pistes d'esquí d'Espot, Port ainé i Tavascan.

Català, Castellà, Anglès i Francès
Una casa de 8 places i dues de 4 places
Serveis

Visita als animals, assessorament i reserva d'activitats, llenya per la barbacoa i la llar de foc de la casa 3.

Activitats

Hípica, Bicicleta, Ràfting, Senderisme, Astronomia, Esquí, raquetes, Pesca, gastronomia. Totes elles activitats que cal contractar en les empreses de la zona o bé fer-les de forma lliure i gratuïta.

Llocs interés

Parc Nacional d'Aiguestortes i Estany de Sant Maurici, Parc Natural de l'Alt Pirineu, Pistes d'Espot Esquí, Port Ainé i Tavascan.