Casa Xep

Casa Xep

Dades contacte
PL-000051
Pl del Riu, 5-7
25528 Boí
Alta Ribagorça, Pirineus
973696054, 676 225 071
Descripcio
L'Allotjament

Casa Xep esta situada a la plaça de Santa Maria, davant de l'església que li dona nom. És una casa típica de muntanya, que ha sigut reformada poc a poc per la mateixa família. Els pallers i golfes ara són confortables estances pels ostes. En les balconades si continua estenent la bugada al sol de migdia.

  • 6 hab dobles + 3 banys complerts
  • 1 apartament amb una habitació i sofà llit.
Català i Castellà
Capacitat per a 10 persones
Activitats

En aquesta casa a més de proporcionar un lloc calent i còmode per a descansar, l'Oriol guia de muntanya UIAGM i gran coneixedor de la zona, ofereix informació i tot tipus d'activitats en aquest marc privilegiat.

A més de les caminades clàssiques per Aigüestortes, l'ascensió als cims que dominen la Vall, el barranquisme, les vies ferrades i l'escalada son les activitats per a gaudir de l'estiu. A l'hivern i primavera la neu i el gel guanyen protagonisme, esquí de muntanya, freeride, raquetes, escalada en gel...

Llocs interés

Taüll es un poblet pirinenc situat a 1500m d'alçada a la capçalera de la Vall de Boi, des d'on podrem realitzar tot tipus d'activitats de muntanya. L'estació d'esquí de Boi Taüll, el balneari de Caldes de Boi, el parc nacional d'Aigüestortes i el conjunt d'esglésies romàniques de la Vall son els màxims atractius d'aquest racó del Pirineu.