Casa Vilanova

Dades contacte
PL-000309
Casa Vilanova, s/n
25591 Pujol
Pallars Sobirà, Pirineus
973 662 063, 659 552 672
Descripcio
L'Allotjament Casa pairal, datada del segle XVI, totalment restaurada que gaudeix de totes les comoditats en el seu context original, on s'hi han conservat mobles d'època, s'han restaurat parets de pedra, embigats de fusta. La casa disposa de sala d'estar, menjador, cuina, llar de foc, 7 habitacions amb bany, sala de jocs, jardí i barbacoa. Es pot llogar per habitacions o la casa sencera i és ideal per a trobades familiars, d'amics, d'empresa.

7 habitacions amb bany, sala d'estar, menjador, cuina, llar de foc i sala de jocs. Es pot llogar per habitacions o la casa sencera, ideal per a grups.

Català, Castellà i Anglès
Capacitat per a 15 persones
Serveis

Lloguer de bicicletes, punt d'informació, Wi-FI, estris de cuina, estris de la llar, TV

Activitats

Rutes de senderisme, de BTT, esquí, visites culturals, esports d'aventura (ràfting, hidrospeed, tir amb arc, descens de barrancs, etc.), marxes a cavall, quads, gastronomia, festes populars.

Llocs interés

Congost de Collegats, Vila Closa de Peramea, Llac de Moncortés, la Geganta Dormida, Gerri de la Sal, Romànic del Pallars Sobirà, Reserva nacional de caça de Boumort (espècies animals que hi habiten en estat salvatge), Parc Natural de l'Alt Pirineu, visites guiades a la Formatgeria artesana Tros de Sort, La Vall Fosca...

Com arribar

S'hi accedeix des de Gerri de la Sal, per la carretera local de Peramea i Montcortés. Entre aquests dos pobles trobareu el trencall cap a Pujol.