Allotjaments

Casa Tudela

Tudela és una casa situada en un poble tranquil, acollidor i ben conservat dins del Parc Natural de l'Alt Pirineu. Molt ben equipada, amb bones vistes on un trobareu com a casa.

Dades contacte
Casa Mora s/n
25571 Arrós de Cardós
+34 973 623 222, +34 658 550 061
Català i castellà
4 places (1 habitació doble i 1 de matrimoni)
PL-00748
Característiques:

Tudela és una casa d'uns 90 metres quadrats, situada a la planta sota coberta al 2n pis, amb entrada independent. Té una terrassa privada i accés al jardí compartit que forma un recinte tancat ideal per als petits. Disposa d'una zona d'aparcament privat i àrea infantil.Té molt bones vistes del l'entorn. Situada en un poble tranquil i ben conservat.

Serveis:

Tudela està completament equipada. Disposa de dues habitacions, una doble i l'altra de matrimoni, un lavabo, cuina-menjador i una sala d’estar amb molt bones vistes. La cuina disposa de les eines necessàries i rentavaixelles. Les habitacions disposen de llençols i tovalloles. Disposem d’un espai compartit amb barbacoa. Només haureu de portar les vostres coses i moltes ganes de gaudir i descobrir el territori que ens envolta.

Activitats:

En l'entorn on ens trobem, dins del Parc Natural de l'Alt Pirineu, podreu fer excursions a cims de l'Alt Pirineu. Entre ells el més alt de Catalunya, la Pica d'Estats i a diversos estanys, com al més gran, estany de Certascan. Rutes i passejades a peu, a cavall, amb bicicleta, quads... pels antics camins que recorren la nostra vall. Visitar la Central Hidroelèctrica de Tavascan. A l'època de l'esquí gaudir de les diferents activitats hivernals en una estació familiar com és la de La Pleta del Prat.

Llocs interés:

Llocs d'interès: Pla de Negua, Pla de Boavi, Pla de Boet, la Pleta del Prat, Central Hidroelèctrica de Tavascan, ponts Romànics de la Vall de Cardós, Museu de les papallones, Ecomuseu Casa Gassia, Ecomuseu del Ferro Casa Sintet, Estany de Sant Maurici...

Com arribar:

42º 35' 33.13'' N / 1º 14' 51.91'' E