Casa Parramon

Dades contacte
PL-000206-19
Carrer major, 2, 25591 Peramea, Lleida
25591
Pallars Sobirà, Pirineus
Pallars Sobirà
650943383
Descripcio
L'Allotjament Casa Parramon és una casa del S.XV ubicada al Pallars Sobirà dins la vila tancada de Peramea, conjunt declarat bé cultural d'interès nacional per la Generalitat de Catalunya. Situada a un dels extrems del poble, aquesta casa de turisme rural ofereix magnífiques vistes del Pla de Corts. Amb una superfície de 450 m2, s'ha restaurat mantenint-ne l'estil rústic i conservant l'amplitud dels espais. Era i Paller han esdevingut allotjaments rurals independents de 4 i 6 places respectivament.

Les golfes de la casa han estat restaurades per a oferir el màxim confort als clients: Casa Parramon. Als seus baixos s’hi conserven els espais tradicionals; forn de pa, trull de vi, graner, gruta…

En els antics espais de l’Era de Casa Parramon s’han construït 4 allotjaments rurals independents, de gran amplitud, conservant l’espai central on es feia la batuda. Cada apartament té una capacitat de 4 places.

Lo Paller de Parramon és una casa rural totalment independent còmode i confortable, amb parets de pedra i l’estisora reconstruïda. Disposa d’un pati d’uns 100 m² amb barbacoa i una sala d’esbarjo coberta amb billar.

S’acepten mascotes sota previa petició

Català, Castellà, Anglès i Francès
No
La Casa: 14 places, 6 habitacions amb bany. L’Era 4 places, 2 habitacions dobles. El paller 6 places, 3 habitacions dobles amb 3 banys.
S'admeten animals de companyia
Serveis
  • Sauna
  • Cistella de productes agroalimentaria de proximitat sota prèvia demanda
  • Servei de catering.
Activitats

Pels voltants del poble pots gaudir de la natura entre boscos i camps de conreu. Pots banyar-te o senzillament relaxar-te en l’entorn de l’Estany de Montcortès.

Sota l’atenta mirada de voltors, àligues i altres rapinyaires tindràs el Pirineu als teus peus en la impressionant caminada fins al Pic de l’Àliga. T’impressionarà el congost de Collegats, Gerri de la Sal amb el seu monestir romànic, les salines i el museu de la sal, la reserva de caça de Boumort i els llacs glacials de la capçalera de la Vall Fosca.

Tens tot això per veure i gaudir a un màxim de 30 minuts. Et sentiràs a tocar d’un grapat d’emocions!!!!