Casa Maria Antònia

Dades contacte
PL-000493
Únic, s/n
25595 Montesclado
Pallars Sobirà, Pirineus
Pallars Sobirà
687 515 396
Descripcio
L'Allotjament Casa Maria Antònia està situada al Parc Natural de l'Alt Pirineu. Es pot gaudir de la natura sense massificacions ni sorolls. El silenci, els colors i els perfums t'envolten constantment. El poble està a la ruta del romànic. És una oportunitat per retrobar-se amb la tranquil·litat, serenitat i bellesa de l'autènticament rural. És una casa totalment independent. Les seves vistes són espectaculars i la seva ubicació immillorable.

La casa disposa de tres plantes  i un  pati amb un total de 283, 66 m2 construïts, més el pati de 60m2.

Disposa de tres lavabos complerts i 5 habitacions, còmodes, coquetes i amb molta llum.

Tota la casa té calefacció central i dos focs a terra.

Català, Castellà, Anglès i Francès
Capacitat per a 8 persones
S'admeten animals de companyia
Serveis

Pàrquing, calefacció central, excursions, cursos de pesca i natura; sopars o dinars el primer dia. Servei de bugaderia.

Mascotes, consultar prèviament.

Activitats

Està situada a 15 minuts de tots els esports d'aventura (Llavorsí), així com a 30 minuts de totes les pistes d'esquí del Sobirà, inclosa Baqueira-Beret. A 25 minuts del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Certascan i Romedos estan a la vall del costat (20minuts). Es pot practicar trekking i fer excursions des de la mateixa casa.

Llocs interés

Certascan, Romedos, Parc Natural de l'alt Pirineu, Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Ruta romànic i Ruta del l'últim càtar (el camí dels bons homes)

Com arribar

A Llavorsí deixem la C-13 i seguim les indicacions de Tírvia. Passat Tírvia, en direcció Burg, trobem el trencall cap a Montesclado.