Casa Coix

Dades contacte
PL-000626
Casa Coix, s/n.
25594 Rialp
Pallars Sobirà, Pirineus
Pallars Sobirà
687406331, 636153512, 699 463 899
Descripcio
L'Allotjament Paller antic rehabilitat transformat en dos confortables i encantadors apartaments. Situat a la població d'Escàs, petit poble de la Vall d'Àssua (Pallars Sobirà), entre els rius Berasti i Sant Antoni i a 1.007m d'altitud. Es pot contemplar el Montsent de Pallars i gaudir d'un paisatge d'alta muntanya pirinenca.

Els dos apartaments estan situats un al costat de l'altre. És un antic paller reformat. Cada apartament té tot el necessari per a passar uns dies confortables. Tenen una habitació de matrimoni i un altra amb dos llits individuals. I també tot el necessari per si hi ha algun nedó, com un bressol i una cadireta per menjar.

Català i castellà
Capacitat per a 8 persones
S'admeten animals de companyia
Serveis

Oferim la possibilitat de visitar l'explotació ramadera de la casa, formada per ovelles, cabres, ànecs, gallines i conills.

Referent a l'allotjament, oferim una safata amb productes autòctons i de la casa, que varien segons l'estació de l'any. A l'hivern es disposa de llenya per a encendre la llar de foc dels apartaments.

També tenim WIFI.

Activitats

Els voltants de Casa Coix ofereixen moltes activitats diverses relacionades amb la natura: camins per a trekking, bici, rutes 4X4, esports d'aventura com ràfting, barranquisme, hidrospeed i descens en kayak. També tenim properes les estacions d'esquí Gran Pallars : Port-Ainé, Espot i Tavascan.

Hi ha la possibilitat de visitar el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el Parc Natural de l'Alt Pirineu.

Llocs interés

Tots els poblets de la Vall d'Àssua tenen un encant especial.

Tenim ben aprop el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i el Parc Natural de l'Alt Pirineu.

Museu del Pastor a Llessui.