Allotjaments

Imprimir allotjament Guardar allotjament en PDF

Casa Coix

Paller antic rehabilitat transformat en dos confortables i encantadors apartaments. Situat a la població d'Escàs, petit poble de la Vall d'Àssua (Pallars Sobirà), entre els rius Berasti i Sant Antoni i a 1.007m d'altitud. Es pot contemplar el Montsent de Pallars i gaudir d'un paisatge d'alta muntanya pirinenca.

Dades contacte
Casa Coix, s/n, bloc B, 1r.
25594 Rialp
973250036, 699 463 899

Característiques

Els dos apartaments estan situats un al costat de l'altre. És un antic paller reformat. Cada apartament té tot el necessari per a passar uns dies confortables. Tenen una habitació de matrimoni i un altra amb dos llits individuals. Al menjador hi ha un sofà llit. Si es requereix es pot afegir un llit supletori. I també tot el necessari per si hi ha algun bebe, com un bressol i una cadireta per menjar.

Capacitat per a 12 persones

Serveis

Oferim la possibilitat de visitar l'explotació ramadera de la casa, formada per ovelles, cabres, ànecs, gallines i conills.

Referent a l'allotjament, oferim una safata amb productes autòctons i de la casa, que varien segons l'estació de l'any. A l'hivern es disposa de tota la llenya que es necessiti per a encendre la llar de foc dels apartaments.

També tenim WIFI.

Activitats

Els voltants de Casa Coix ofereixen moltes activitats diverses relacionades amb la natura, camins per a trekking, bici, rutes 4X4, esports d'aventura com rafting, barranquisme, hidrospeed, decens en kayak, etc... També tenim properes les estacions d'esqui Gran Pallars : Port-Ainé, Espot i Tavascan.

Hi ha la possibilitat de visitar el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el Parc Natural de l'Alt Pirineu.

Llocs interés

Tots els poblets de la vora tenen un encant especial, tenim ben aprop el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, I el Parc Natural de l'Alt Pirineu. Museu de les Papallones a Pujalt. Museu del Pastor a Llessui, etc...

PL-000626