Allotjaments

Cal Xut

A  la Torre Cal Xut us oferim la possibilitat de:

  • lloguer habitacions en dies laborables per a passants
  • lloguer de la torre per a caps de setmana o períodes d'estiueig i lleure
  • lloguer per a celebracions i festes (grups reduïts)

A només uns metres: les piscines, bars, restaurants, esglésies romàniques dignes de ser visitades, el barri jueu de la ciutat, les muralles, els castells, i un llarg etcètera del que us convidem a gaudir.

Dades contacte
Camí Roca Pallissa, s/n
25600 Balaguer
973432329, 619 811 541
Català, Castellà i Anglès
Capacitat per 4 + 4 persones
PL-000594
Característiques:

És una torre de 200 m2 ubicat a la finca "la Sentiu". Disposa d'un ampli menjador - cuina amb nevera, forn, microones.

La zona d'estar disposa d'un sofà llit. La casa té dues habitacions (una de matrimoni) i un bany complert.

La rentadora es troba en un annex.

Té calefacció.

Serveis:

Coneixes una explotació ramadera?

Conèixer el dia a dia d'una explotació de vaquí de llet, és una de les oportunitats que us brinda Cal Xut. Per només 3 euros per persona podreu visitar l'explotació i el procés que se segueix en la producció lletera a casa nostra.

Alhora, us oferim la possibilitat d'apadrinar una vedella acabada de nèixer. Això és donar-li el nom que desitgeu i amb el qual quedarà inscrita al Llibre de Registre Geneològic de la Raça Frisona. Per acreditar-ho us enviarem una foto de l'animal i un certificat familiar de la inscripció al registre.

Activitats:

Natura i esports d'aventura: Ubicat prop del Congost de Mont-rebei (al Montsec), és un punt de partida idoni per als amants de l'escalada, el muntanyisme, el senderisme, i el vol en ala delta o parapent.

La ruta de les àligues i altres espècies: Veure una àliga, el Trencalòs o un voltor és una de les experiències que ofereix l'entorn de Cal Xut. Des d'allà es poden fer visites al Parc Natural de la Serra del Montsec, caracteritzada per la diversitat ornitològica. Per a més informació podeu consultar el web del Consorci del Montsec.

Esports d'Aventura: A la comarca es poden realitzar diferents esports d'aventura com el piragüisme (http://es.geocities.com/piraguismebal/),  el parapent, l'escalada, el vol lliure i l'espeleologia (per a més informació sobre aquestes activitats visiteu el web de Vilanova de Meià o el kayac o d'altres més tranquils com la pesca, les rutes en bicicleta.