Cal Serni

Dades contacte
PL-000207
Pl Major, 1
25798 Calvinyà
Alt Urgell, Pirineus
Alt Urgell
608691512
973352809
Descripcio
L'Allotjament Es tracta d'una finca del segle XV transformada en un establiment de turisme rural on s'hi pot veure la tradició i la rusticitat característica del Pirineu contrastada amb l'elegància i la comoditat que avui ens ofereix la hoteleria més acurada. Cal Serni comparteix: turisme ornitològic en una àmplia zona dels seus jardins, el turisme cultural a través del seu museu i la ruta d'art contemporani, el turisme de benestar i salut a través de saunes terapèutiques, sales de massatge, spa Finés, zona de relax i el gastronòmic a través dels productes provinents del jardí dels sabors i de la granja de casa; tot un plaer per als paladars més exigents i selectes. Visiteu-nos!

No us perdeu l'oportunitat de visitar un dels establiments de turisme rural de Catalunya que disposa de més segells identificatius amb qualitat turística: Qualitat ambiental, Qualitat en serveis, Etiqueta Ecolabel Europea, Cuina Catlana, Venda de proximitat i categoritzat en 5 TRAUS Verds. Vina a veuren's i descobriràs l'encant del turisme rural i el caprici de l'agroturisme al Pirineu. Marquem diferència.

La distribució de les places hoteleres és de 4 habitacions dobles, una de quàdruple i una de triple, totes amb bany.

Català, Castellà, Anglès i Francès
Si
Capacitat per a 15 persones
No s'admeten animals de companyia
Serveis

Els serveis que ofereix Cal Serni és de: restauració i hospedatge, d'aparcament, museístic, benestar i salud, ornitològic, cultural i agropecuari.

Activitats

Podem oferir totes les activitats programades des del servei de cultura i oci de Turisme Seu, Turisme comarcal, Parc del Segre, Parc natural del Cadí Moixeró, Parc Natural de l'Alt Pirineu, Naturlàndia i d'oci i compres d'Andorra.

Com arribar

Des de la Seu d'Urgell agafem el carrer cap al Barri Vell i seguim per la carretera fins a Calbinyà.