Allotjaments

Cal Serni

Dades contacte
PL-000207
Pl Major, 1
25798 Calvinyà
Alt Urgell, Pirineus
973352809, 608691512
Descripcio
L'Allotjament

Es tracta d'una finca del segle XV transformada en un establiment de turisme rural on s'hi pot veure la tradició i la rusticitat característica del Pirineu contrastada amb l'elegància i la comoditat que avui ens ofereix la hoteleria més acurada. Cal Serni comparteix: turisme ornitològic en una àmplia zona dels seus jardins, el turisme cultural a través del seu museu i la ruta d'art contemporani, el turisme de benestar i salut a través de saunes terapèutiques, sales de massatge, spa Finés, zona de relax i el gastronòmic a través dels productes provinents del jardí dels sabors i de la granja de casa; tot un plaer per als paladars més exigents i selectes. Visiteu-nos!

No us perdeu l'oportunitat de visitar un dels establiments de turisme rural de Catalunya que disposa de més segells identificatius amb qualitat turística: Qualitat ambiental, Qualitat en serveis, Etiqueta Ecolabel Europea, Cuina Catlana, Venda de proximitat i categoritzat en 5 TRAUS Verds. Vina a veuren's i descobriràs l'encant del turisme rural i el caprici de l'agroturisme al Pirineu. Marquem diferència.

La distribució de les places hoteleres és de 4 habitacions dobles, una de quàdruple i una de triple, totes amb bany.

Català, Castellà, Anglès i Francès
Si
Capacitat per a 15 persones
S'admeten animals de companyia
Serveis

Els serveis que ofereix Cal Serni és de: restauració i hospedatge, d'aparcament, museístic, benestar i salud, ornitològic, cultural i agropecuari.

Activitats

Podem oferir totes les activitats programades des del servei de cultura i oci de Turisme Seu, Turisme comarcal, Parc del Segre, Parc natural del Cadí Moixeró, Parc Natural de l'Alt Pirineu, Naturlàndia i d'oci i compres d'Andorra.