Cal Rei

Cal Rei

Dades contacte
PL 000213
Carrer de la Travessera, 16
25726 Lles de Cerdanya
Cerdanya, Pirineus
659 063 915
973 515 213
Descripcio
L'Allotjament

Casa rural amb encant i bona taula, entorn autèntic del Pirineu a la Cerdanya i vistes al Cadí a 1.470 m. Poble de 80 habitants amb escola i bar.
La muntanya de Lles, espai d’interès natural; estanys, rius i cims propers als 3.000 m. I al l’hivern, esquí nòrdic i raquetes.
A 33 km de Puigcerdà i La Seu, i a 40 d’Andorra. Totes les habitacions disposen de bany (algunes amb hidromassatge), tv, eixugador de cabell, calefacció i decoració tradicional i acollidora, i amb accés directe a l’exterior.
Cuina casolana, era, jardí, el badiu, sala tv i de la gran sala d’estar amb llar de foc, auto-servei de bar, jocs, música , llibres i informació.

Comoditat i encant amb vistes extraordinàries al Parc Natural del Cadí-Moixeró des de l’Espai d’Interès Natural Tossa Plana-Puigpedrós

Català, Castellà i Francès
Adaptada
Si
6 habitacions amb bany, 2, 3, 4, 5 places
S'admeten animals de companyia
Serveis

Totes les habitacions disposen de bany (algunes amb hidromassatge), tv, eixugador de cabell, calefacció i decoració tradicional i acollidora, i amb accés directe a l’exterior.
Podeu gaudir de l’era, jardí, el badiu, sala tv i de la gran sala d’estar (paller) amb llar de foc, auto-servei de bar, jocs, música, llibres i informació completa de les rodalies. A més disfrutareu de les impressionants vistes de la Serra del Cadí, des de la casa.
Cuina casolana amb aliments propis de l’hort (temporada) i de la zona, bolets, embotits i formatges, xai i vedella dels Pirineus.

Activitats

A Lles, a 1.470 m. i dominant la vall (La Cerdanya), espai d’interès natural, estanys, rius i cims propers als 3.000 m. I al l’hivern, esquí nòrdic i raquetes. A 33 km de Puigcerdà i La Seu, i a 40 d’Andorra. Cuina casolana.

Llocs interés

Parc Natural Cadí-Moixeró, Tossa Plana 2916m, Estanys de la Pera, Orri….Vall de la Llosa – Molí del Salt, GR11-10 Pirineu , GR107 Bonshomes, Puigcerdà i La Seu d’Urgell a 33 km, Andorra la Vella 50km.

Com arribar

Barcelona – C16 – Manresa – Berga – Túnel del Cadí – N260 – Bellver – Martinet – LV4036 – Lles de Cerdanya