Allotjaments

Alta Ribagorça

Buscar en un radi de 10 kilòmetres
Trobats 26 allotjaments

Ca de Corral

Pradet, 6
25528 Vall de Boí, La
Alta Ribagorça, Pirineus
Casa de poble antiga i restaurada al 1996, situada a uns 50 m de l’esglèsia de Sant Climent, amb dues habitacions de matrimoni, una de doble i una individual. És una casa rústica original amb les comoditats d’avui dia.
7
S'admeten animals de companyia

Ca de Martí

Graieres, 27
25528 La Vall de Boí
Alta Ribagorça, Pirineus
Som una família de Boí dedicada a la ramaderia. L’any 2005 vàrem reformar un antic paller conservant en el seu interior les bigues de fusta i, en l’exterior, les pedres i pissarra on hi ha dos apartaments confortables i acollidors.
8

Casa Agustí

Riu Pedrós, 3
25552 Vilaller
Alta Ribagorça, Pirineus
Casa Agustí es troba al cor de la Vall de Barravés, a la petita localitat de Vilaller. És una llar de caràcter rura, situada al costat del riu Noguera Ribagorçana i envoltada de grans jardins i prats.
12

Casa Antonieta

Santa Eulàlia, 3
25527 Vall de Boí, La
Alta Ribagorça, Pirineus
A Casa Antonieta, situada a la població d’Erill la Vall, a la Vall de Boí, hi trobareu un ARI (Allotjament Rural Independent) amb una capacitat per a quatre persones, el qual disposa de: dos habitacions dobles, cuina, llar de foc, menjador, sala d’estar amb televisió , bany, calefacció i tot el parament de les habitacions.
4
S'admeten animals de companyia

Casa Arnalló

Casa Arnalló, s/n
25526 Vall de Boí, La
Alta Ribagorça, Pirineus
Casa Arnalló és una casa sola situada al començament de la Vall de Boí, a 3 km de Barruera i 9 del Pont de Suert. Envoltada de prats i boscos, el Noguera de Tor passa a 50 m.
4

Casa Baró

Trestaüll, 5
25528 Vall de Boí, La
Alta Ribagorça, Pirineus
Casa Baró va ser construïda al segle XII de cara a l’església romànica de Sant Climent. Actualment. restaurada i equipada amb les comoditats més actuals. conserva tant l’exterior de pedra vista en les seves parets i les grans balconades, com l’interior amb les bigues de fusta treballada, i incorpora com a elements decoratius estris antics restaurats i salvats de [...]
10