Allotjaments

1 Espiga

Buscar en un radi de 10 kilòmetres
Trobats 5 allotjaments

Casa Casolà

Casa Casolà és una casa de pagès d’una gran vellesa arquitectònica que ha estat reformada per fer un ús turístic. Es troba al bell mig del casc antic de Taüll, a 1 minut de la església de Santa Maria de Taüll.
Roser, 3
25528 Vall de Boí, La
10

Casa Joanot

Iran és un petit llogaret format per sis cases. L’única habitada en l’actualitat és Casa Joanot. Amb més de cent anys d’antiguitat i situada al costat de l’església, conserva el materials de construcció típics del país.
Únic, s/n
25529 Pont de Suert, El
6
S'admeten animals de companyia

Casa La Comella

Casa la Comella es troba al poble de Barruera al centre de la Vall de Boí. Conserva una edificació típica de muntanya. amb façanes de pedra, balcons de fusta i teulades de pissarra.
Ptge Sant Feliu, 51
25527 Barruera
4+4
S'admeten animals de companyia

Casa Moneny

Casa rural construida seguint la tradició de la zona. pedra vista. pissarra i fusta. La casa està situada al nucli antic de Taüll. al costat mateix de l’església de Santa Maria. una de les joies més importants del romànic. declarada recentment Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Església, 15
25528 Taüll
15

Casa Ros

Casa Ros és una casa de més de 200 anys d’antiguitat. Era la casa pairal i l’hem rehabilitat per donar-li l’ús de turisme rural. Hi ha 2 allotjaments independents. Un amb 5 places i l’altre amb 4.
Arrabal s/n
25692 Agulló
9