Allotjaments

Resultats de la recerca

Buscar en un radi de 0 kilòmetres
×Val d'Aran
Trobats 6 allotjaments

Casa Curbelies

Casa situada en ple centre de la Vall d’Aran entre Aubèrt i Vila, a 5 km de Vielha, capital de la Vall d’Aran. Rodejada de prats i terreny boscós, construïda amb parets de pedra vista i llosats de pissarra. 
Ctra de Vila, 1
25537 Vila (Vielha e Mijaran)
13
Si

Casa Jansu

Casa del segle XVII, ubicada a la població d’Escunhau. Consta de planta baixa, dos pisos i golfes, seguint el patró de les típiques cases araneses. Ofereix 5 habitacions dobles, dos de elles comparteixen bany.
Sortaus, 18
25539 Escunhau
10

Casa Matevet

Casa ubicada al mig de Garòs, un poble típic de la Vall d’Aran situat a 4 km de Vielha i a 6 km de baquèira Beret. La proximitat a les pistes d’esquí i el mateix entorn de la Vall d’Aran constitueixen alicients suficients per a fer-hi una escapada a qualsevol època de l’any.
Fort, 3
25539 Naut Aran
9

Casa Nieves

Casa Nieves és una antiga casa aranesa totalment reformada l’any 2004. Està situada a una part tranquila del poble de Bossost anomenada “Cap dera Vila”.
Mètge Campà, 6
25550 Bossòst
6

Pico Russell

Pico Russell es un allotjament rural amb encant on s’han conservat al màxim la construcció tradicional de la Vall d’Aran i del Pirineu. Data de meitats del segle XIX i allotjar-se aquí és com fer un viatge en el temps.
Dera Laca, 12
25551 Es Bordes
12
S'admeten animals de companyia

Ramon de Baish

Situada al típic poble aranès Escunhau, Casa Ramon de Baish li ofereix la tranquil·litat que busca en les seves vacances.
Santa Anna, 13
25539 Escunhau
15