Allotjaments

Search results

Select a radius to search within 0 kilòmetres

Cal Morralet

Casa independent. amb jardí amb arbres fruiters i piscina, amb vistes a la conca de Tremp. Tranquil·la i silenciosa, amb bons accessos a 800m de la localitat de Tremp.
Ctra C-13, km 85.200
25630 Talarn
10

Can Portalé

Som una família de Claverol. al Pallars Jussà. que des de fa generacions ens dediquem a l’apicultura i a l’agricultura de conreus mediterranis: oliveres. ametllers. productes de l’hort  i  ara també al cultiu de plantes aromàtiques i medicinals. La nostra casa de pagès consta de 2 àmplies habitacions. amb llit de matrimoni. zona d’estar amb sofà. bany i terrassa privada amb [...]
Únic, s/n
25517 Claverol
6

Casa Blasi

Casa antiga de pedra situada al poble La Clua de Sant Esteve de la Sarga, a la comarca del Pallars Jussà. Envoltada de roures, alzines, aurons, horts propis… Molta tranquil·litat i vistes panoràmiques.
Casa Blasi, s/n
25632 Sant Esteve de la Sarga
13

Casa Churchill

Casa Churchill es troba a Claverol, un petit poble d’origen medieval amb unes vistes meravelloses sobre el Pallars Jussà. Dotada amb el màxim comfort, incloent una terrassa panoràmica i una piscina interior climatitzada.
Església, 8
25517 Claverol
15

Casa Cotet

Casa rural compartida amb cinc habitacions dobles amb bany, de les quals quatre tenen balcons amb vistes al llac, calefacció. menjador i lloc d’estada previstos de foc a terra.
Únic, s/n
25631 Castell de Mur
10

Casa Jaumet

Apartaments amb capacitat per a 4 persones. equipats amb tot el parament de la llar. Inclou les tovalloles i els llençols.
Font, 1
25639 Gavet de la Conca
4