3 rutes pallareses anti-Covid 100%

Us proposem tres rutes tranquil·les, que tenen com a punt de partida i arribada tres allotjaments rurals del Pallars Sobirà. Tres rutes en les quals no trobareu cap aglomeració, ideals per fer en aquesta època.

Senderisme pel Bosc de Tornafort

Itinerari per a tots els nivells pel bosc de Tornafort

Famílies amb nens i poc avesats a la muntanya poden pujar per la pista. Els més entrenats ho poden fer pel sender, ben senyalitzat i més directe.
La ruta passa pel mirador de Montmaior, les trinxeres de Sant Quir i arriba fins al Bony del Fener Gran, que és el punt més elevat de la zona amb 1919 m.

Sortida i arribada, Casa Baró.
Recorregut total: 9,8km (3h aprox.)

Tornant cap a Tornarfort
Bony del Fener Gran

Llessui – Bordes de Llessui – Llessui

Excursió de dificultat fàcil-moderada des de Llessui fins a les Bordes de Llessui i tornada. Es pot iniciar la ruta des de Casa Rogel. Un camí empedrat puja des de Llessui fins al mirador de Sant Jaume, on es poden observar unes magnífiques vistes del poble i de la vall. El sender segueix amunt molt ben indicat fins a les Bordes. Pel camí es pot gaudir dels grans cims de la zona, Montsent de Pallars (2883 m), Montorroio (2861 m), Gran Pic de Mainera (2909 m).

Sortida i arribada, Casa Rogel
Recorregut total 10 km (3 h aprox.)

Vista de Llessui
Camí a les Bordes de Llessui

Lladrós – Pont de Borito – Lladrós

Aquesta ruta és apta per a totes les edats i sols es pot fer a peu. Surt del poble de Lladrós, passa pel pont romànic de Lladrós, la font de la Ventosa, l’ermita Santa Eulàlia de Serra, l’antiga mola de Lladorre i es pot arribar al pont de Borito o bé aturar-se abans. La tornada es pot fer per la carretera de Lladorre a Lladrós o desfent el camí. Com que voreja el riu és fresca a l’estiu i cal anar abrigats les altres estacions.

Sortida i arribada: L’Hort del Metge
Recorregut total: 6,3 km.

De Lladrós a Lladorre
Barbacoa per recuperar forces

Si voleu ampliar informació sobre les rutes, pregunteu als allotjaments on esteu. Són qui millor coneixen aquests meravellosos paratges.

Esperem els vostres comentaris sobre aquestes rutes i d’altres que coneixeu o vulgueu fer. Si voleu comentar aquí al blog, endavant, i si voleu deixar el vostre testimoni a les xarxes socials, no us oblideu de posar els hashtags #lleidarural #turismerurallleida.

Fotos: Oscar Castelao

Deixar un comentari