3 esports d’aventura que has de fer

La primavera és sinònim d’aigua, de verd i d’esports d’aventura. Les temperatures i les pluges van fonent la neu que hi ha als caps de les muntanyes. Amb el desgel, els rius augmenten el seu cabal i el paisatge es torna espectacular. És el moment idoni per agafar-se uns dies i anar, amb la colla d’amics, de turisme rural a les comarques de l’Alt Pirineu.

Ràfting

El ràfting és una de les activitats més emocionants, divertides i assequibles que es poden fer en aigües braves. Es tracta de fer un descens del riu en un bot neumàtic guiat per un professional. Però no és un esport contemplatiu, eh! No us penseu! Abans de començar us explicaran com us heu de col·locar, com heu d’agafar la pala, com heu de remar, com us heu de posar en cas de caure a l’aigua. Són instruccions importants. La tripulació, o sigui, vosaltres, sou el motor de l’embarcació. Si hi ha bona coordinació entre vosaltres i el guia, la baixada serà tot un èxit i us ho podeu arribar a passar molt i molt bé.

Hidroospeed

L’hidrospeed és l’activitat més extrema. És emoció i adrenalina 100%. Consisteix a baixar pel riu agafat a l’hidrospeed, aparell de plàstic o de foam, que et serveix per flotar i protegir-te de les pedres. Aniràs equipat amb un neoprè gruixut, xaleco salvavides i casc. Als peus, unes aletes que, junt amb els moviments de maluc, et serviran per dirigir-te allà on vulguis. Amb un nivell alt d’aigua, l’hidrospeed és genial!

Canoes

Les canoes o open kayaks són unes piragües inflables més estables que els kayaks tradicionals. Cada u amb la seva embarcació i un guia que ens acompanya. Una divertida manera de baixar i viure el riu en primera persona.

L’Allotjament

Per l’allotjament podeu buscar-lo a la Vall d’Aran, al Pallars Jussà, al Pallars Sobirà, l’Alt Urgell o a l’Alta Ribagorça. Segur que tindreu el riu ben a prop. Els propietaris us poden recomanar alguna empresa per fer les activitats.

Estem segurs que recordareu aquesta escapada durant molt de temps! Si voleu compartiu-la a les xarxes. Ens agradarà veure com de bé us ho heu passat. Recordeu fer servir el hashtag #lleidarural

Deixar un comentari