Casa El Maset

Fa molts dies que estem aguantant temperatures molt altes. Els aires condicionats de les cases, dels llocs de treball, del transport públic, dels locals d’oci estant a tope… De fet només penses en estar en un lloc ben aclimatat…

Però nosaltres tenim alternatives!!! Fent turisme rural també pots combatre la calor d’una forma molt més sana i ecològica 😉 I, a més a més, t’assegurem que menjaràs molt bé, que coneixeràs persones i tradicions molt interessants, veuràs paisatges que no et deixaran indiferent. Tenim un munt de propostes!!!

Vols alguns exemples?

 1. Casa Leonardo, Senterada, Pallars Jussà
  Et proposen petits senders per primera i última hora del dia, entremig banyar-te a les basses del riu que tenen al costat de casa o al Llac de Montcortés, i a la nit participar en alguna de les activitats nocturnes que organitzen.
 2. El Maset del Vilosell, Les Garrigues
  A les hores de més calor us aconsellen remullar-vos a la piscina d’aigua salada que tenen, la resta del dia aprofitar-la per fer alguna visita cultural per la zona, i al vespre, sortir a prendre la fresca a la plaça del poble, on cada nit es troba tot el poble i la canalla hi poden jugar amb tota la tranquil·litat.
 3. Cal Caminer, Guimerà, Urgell
  A Cal Caminer ofereixen una piscina exterior d’hidromassatge. Us imagineu rodejats de bombolletes i veient les estrelles?
 4. Casa Baró, Tornafort, Pallars Sobirà
  A les hores de més calor és recomanable anar a remullar-se al riu Noguera Pallaresa, a la piscina de Sort. Al jardí però també hi ha una dutxa que pot anar molt bé. I a la nit, altament recomanable observar les estrelles.
 5. Casa Besolí, Àreu, Pallars Sobirà
  Casa Besolí està a la Vall Ferrera. Allí dalt l’aire és molt més fresquet i les temporades de calor es passen molt millor. Es poden fer excursions a llacs d’alta muntanya on et pots refrescar i veure paisatges espectaculars.
 6. Casa Matevet, Garós, Val d’Aran
  A 1 km de Casa Matevet hi ha piscines termals i a la Vall també hi ha piscines municipals per poder-se refrescar a les hores centrals del dia.
 7. L’Hort del metge, Lladrós, Pallars Sobirà
  Des de l’Hort del metge recomanen refrescar-se al riu que tenen al costat. Un riu que ve de les muntanyes i que mai està calent. Durant el dia es poden fer excursions a alta muntanya i a la nit, observar les estrelles amb el telescopi i passejar per la vora del riu al vespre.
 8. Casa Guillem, Lladorre, Pallars Sobirà
  Casa Guillem té la piscina pública davant la casa i us indicaran magnífics racons del riu on us podeu banyar i passejar. Les excursions les deixarien per primera i última hora del dia.
 9. Casa Ferro, Erill la Vall, Alta Ribagorça
  Casa Ferro us recomana no deixar de fer la migdiada a la fresca ombra d’algun arbre o remullar-se en aigua de neu de qualsevol rierol de la Vall de Boí, o als llacs del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Tot i que pel que vulgui també hi ha piscina municipal i piscines termals. De cara als vespres, falles, quan n’hi ha, i els concerts dels dijous a la fresca.

Deixar un comentari