gaudint de la natura amb el turisme rural

El turisme rural, considera primordialment la cultura local com un component clau del producte ofert. Un tret distintiu dels productes d’aquest tipus de turisme, és el desig, d’oferir als visitants un contacte personalitzat, on se’ls brindi l’oportunitat de gaudir de l’entorn físic i humà de les zones rurals.

Avui hem volgut fer un recull d’algunes de les possibles activitats molt compatibles amb el turisme rural, a veure si tu trobes la que més t’apeteix per la pròxima escapada

El cicloturisme

Turisme rural i cicloturisme és una combinació perfecte. Ciclista contemplant el paisatge d'alta muntanya

Una bonica manera de gaudir de la natura si t’agrada anar en bicicleta. Dels nostres allotjaments n’hi ha uns quants adherits al Benvinguts, o sigui que podem afirmar que turisme rural i  cicloturisme encaixen a la perfecció. Són allotjaments especialitzats per cicloturistes,  o sigui que no et caldrà patir per si a l’allotjament hi ha lloc on guardar la bicicleta, o si podràs preparar l’entrepà per l’excursió. A l’allotjament rural t’indicaran on guardar la bicicleta, podràs preparar la sortida de l’endemà amb tota tranquil·litat i si ho necessites t’ajudaran a planificar-la. I després de la sortida arribaràs a la casa, on podràs relaxar-te i gaudir de la tranquil·litat.

 

Senderisme

Sempre és una aposta segura, rutes per a tots els nivells i gustos, gaudir de la natura en el seu estat pur sempre és un plaer. El turisme rural et permetrà que puguis escollir els teus horaris sense estar condicionat per a res, que puguis preparar com a casa tot el que necessites per demà, en l’arribar de l’excursió tindràs la calma desitjada per poder relaxar-te i descansar amb els teus horaris. Els allotjaments Benvinguts també estan especialitzats en senderisme. Et poden indicar les millors rutes segons l’època de l’any.

senderisme en el món rural
Camí de la Collada del Clot d’Andol. Serra Espina.
Ruta El Cinquè Llac.
Pirineus.
La Torre de Cabdella, Pallars Jussà, Lleida

 

Retirs espirituals, meditació, yoga

Llegint en un prat tranqui·llamentmeditacó, yoga en mig de la natura

Els allotjaments rurals són perfectes per fer trobades de meditació, yoga… Un espai que faràs teu durant aquests dies, on aconseguiràs la tranquil·litat i llibertat que necessites per poder gaudir al màxim de l’experiència, respirar aire pur i rebaixar el nivell d’estrès que ens encomana la ciutat.

 

Escapada familiar?

Si vols gaudir de la companyia, sigui la família o els amics, el turisme rural en allotjaments de lloguer sencer és la millor opció. Gaudireu d’un espai ampli, només per a vosaltres, on fer activitats, compartir les menjades, el despertar, els moments abans d’anar a dormir, les estones de sofà, com si estiguéssiu a casa vostra però amb l’espai ideal per la quantitat de persones que tu vulguis. Una bonica i còmoda manera de poder compartir uns dies amb tots els que estimes.

 

Turisme d’aventura

kayak en un llac a Lleida Barca de rafting en un dels rius de la província de Lleida

Si ets aventurer, sabràs que l’allotjament rural et dóna la llibertat necessària per poder gaudir d’experiències com els esports d’aventura. Tu fiques els horaris, esculls la companyia , l’activitat el destí i l’emoció.

 

Tradicions, festes, cultura…

El turisme rural et permet endinsar-te en la cultura de tots els racons del món, per poder viure les tradicions, participar en activitats locals, gaudir de festes típiques, de la gastronomia, aprendre i gaudir a la vegada, una combinació perfecta.

 

Aquestes només són algunes de moltíssimes possibilitats, el turisme rural s’adapta a tu, a vosaltres, a les vostres necessitats i gustos, i t’ajuda a gaudir de l’entorn i la companyia de la manera que més t’agrada. No t’ho pensis més, escull la zona que vols visitar, reserva el teu allotjament rural, i viu l’experiència.

Deixar un comentari